Sistem za čiščenje stekla

Začel/a madjazz, April 27, 2007, 08:35:56 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Mah ta zadnja šipa pri C5 je pa očitno nekaj specialnega ... meni praktično vsakič, ko hočem uporabit - vodo šprica v neko drugo smer ... včas lepo na šipo; včas konkretno mimo; včas pa sploh do šipe ne pride ... pa NIÈ ne drmam šob ...
OK

LP
Primož

tivoli

jaz sem imel isti problem.na črpalki je delilni ventil ki pošilja tekočina spredaj ali zadaj.najbolje da zamenjaš črpalko na posodi.stane 22 eur.do nje prideš tako da snameš desno kolo in notranji plastični blatnik.črpalka je samo nasajena v posodo,tako da jo samo izpuliš.je zelo enostavno opravilo.

tivoli

zamenjaj črpalko na posodi in bo.meni je enkrat špricalo drugič ne.ponavadi se pokvari delilni ventil ki pošilja vodo spredaj in zadaj.

dvorjan

Ja, ko je meni zadeva odpovedala, sem tudi dal zamenjat motorcek. Je bilo 30 evrov z delom vred.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

alesz

Citat od: tivoli;50465ponavadi se pokvari delilni ventil ki pošilja vodo spredaj in zadaj.

Srednji del ventila se napne v vitreksu in preprečuje normalno gibanje tega dela.Na drugi sliki se vidi kako je "narasel".Z olfo se ga da lepo odrezati ,potem ponavadi normalno deluje.