Sistem za čiščenje stekla

Začel/a madjazz, April 27, 2007, 08:35:56 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

bojann

Živi in pusti živeti...

bojann

...seveda, ?e želiš zamenjati samo pumpico oziroma senzor, komplet posoda pa ne gre dol brez odstranitve odbija
Živi in pusti živeti...

Megane

Hvala za pomoč, ampak zdaj je pa ta C5 ?e spet celotno teorijo obrnil na glavo. In sicer se mi je včeraj dvakrat motorček zopet oglasil... in vrgel vodo namesto na prvo na zadnje steklo. Ko sem hotel prati zadnje steklo pa zopet ni delalo. No sedaj mi spet nič ne dela.
Aja ?e to, preverjal sem varovalke (pri motorju). Ko sem ro?ko potegnil k sebi je skozi varovalko stekel tok. Ali ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko to bilo.
Ali je tudi pranje ?ip vezano na računalnik?
Ali bi reset računalnika pomagal (zadnje čase mi tudi prikaz nivoja olja na ?tevcu kaže kot, da olja ni).
Kako pa se sploh resetira računalnik???

Hvala za odgovore.

Xandrej

Citat od: tct;20131Kako Andrej, si pogruntal, da je treba tisti konični vijak odviti 1 cm, ali ste menjali jermen na silo s pajsarjem?

načeloma je bila hin fedra na ?panerju ker ima avtomatsko ?pananje. ?e si potegnil jermen dol bi ga moralo nazaj Našpanat jermen pa je ostal ohlapen... nič se ne dela s pajserjem pri meni. (Na servisu mi ?e prijazno lepo ročno odvijejo lita platišča ne z ma?ino). Lahko ga gor narediš lepo z roko. Ovije? ga na kolice, na spodnji strani ga z roko NašpaNaš ter ga da? na zadnjo kolico in potem ga fedrca ?pana. Simpl po eni strani...Hvala bogu, da ni hin napenjalec ker stane 200?. Fedra pa 50? pa jermen neke 10? novi pa je to to. načeloma so itak rekl, da to pogruntat je znanstvena fantasika mojo uho je to sližalo, da ni nekaj gut. :funny34d:

Xandrej

Citat od: Megane;20139Hvala za pomoč, ampak zdaj je pa ta C5 ?e spet celotno teorijo obrnil na glavo. In sicer se mi je včeraj dvakrat motorček zopet oglasil... in vrgel vodo namesto na prvo na zadnje steklo. Ko sem hotel prati zadnje steklo pa zopet ni delalo. No sedaj mi spet nič ne dela.
Aja ?e to, preverjal sem varovalke (pri motorju). Ko sem ro?ko potegnil k sebi je skozi varovalko stekel tok. Ali ima kdo kakšno idejo kaj bi lahko to bilo.
Ali je tudi pranje ?ip vezano na računalnik?
Ali bi reset računalnika pomagal (zadnje čase mi tudi prikaz nivoja olja na ?tevcu kaže kot, da olja ni).
Kako pa se sploh resetira računalnik???

Hvala za odgovore.

Na C5 se računalnik vsaki? ko pri avtu da? kontakt računalnik resetira. Na Proxiji se da tudi ampak ?e je napaka se bo ob ponovnem zagonu zašel spet dret..Na ?tevcu ti kaže ?rtice ki utripajo ali samo ?rtice?

Megane

Samo ?rtice (nič ne utripa), na pal?ki pa je tik pod max.

Xandrej

Senzor nivoja olja. Kaj ?e bi se malo na servisu oglasil, da ti te stvari porihtajo. Včasih pa? nemoreš vse sam.

dvorjan

Te teme na Citroenar forumu so kakor virusi. Cim se pise, da je s kako C5 nekaj narobe, v nekaj dneh isto se moja fase.

Tudi moji je odpovedalo spricanje vode v sipe (ne dela ne spredaj ne zadaj). Sicer se motorcek nekaj slisi, a bo potrebno pogledati poblizje, kje je napaka.

Oktober bo res avtomobilisticno obarvan mesec. Javim, ko bo zrihtano.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Megane

Dvorjan prosim poročaj, ?e ti je kaj uspelo, morda se opogumim in ?e jaz pogledam čez vikend.

Andrej ?rtice pri prikazu olja mi utripajo (preverjeno). Pri serviserju ?e nisem bil - je na dopustu.

mmilan

Ej model, kakšen avto pa maš. Jest sem glih dons zamenu motorček za čiščenje stekla. Zdej dela kot šus. Mam XP.ja pa sem dvignil avto spredaj desno, snel kolo, odvijačil plastično zaščito pod blatnikom ter snel motorček. Motorček sem kupil pri Avtomerkurju za 20 EUR.

lp

Francl

Kako se torej popravi tale sistem za pranje šip? Pri meni se mu je tudi malo zmešalo. Kakorkoli že pritisnem, mi šprica samo na zadnjo šipo. Se da kaj storiti doma ali je bolje da grem na servis?
:Hammer3:

Ibanez RG

Jaz imam naslednjo tezavo: ob vkljucitvi močenja ter brisanja vetrobranskega stekla se na displayu izpise "Dopolnite Tekocino za Čiscenje Stekla", ceprav je rezervoarcek poln. Kje oz. kaj bi bil lahko vzrok?
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

Xandrej

Po moje v senzorju... Ja pa šrica gor?

Ibanez RG

Sprica, ja... Mozno, da je kak senzor v stiku. Bo ze elektricar nasel vzrok.
:BigThumbs:  Citroen C5 - najbolj (h)udoben Citroen do sedaj!  :BigThumbs:

bostjan.nardin8

meni pa ne dela zadnje pranje stekla c5hdi pa sem poskusil z iglo pa nič boljše l.p.vsem