Reševanje reševalca ;)

Začel/a Mike666, Februar 26, 2011, 08:12:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

V čem je štos? Kaj ni bil na tvoji zemlji ? Èe ni, zakaj ga nisi prestavil na svoje dvorišče... Èe je bil... Kaj majo za hodit po tvoji zemlji ?

Drugač pa verjamem da imaš dobre sosede ali pa dobre "prleke" okol... Zavist mogoče?

Mike666

Jah kak pa. pol pa še taki bedaki grejo v kontrolo po celi vasi pa popisujejo kdo kje kaj ma in pol herr inšpektor guši. Vah kaj bi mu delo če bi doma bil!:argue1::emot73::emot160::emot70:

janez

Ja in zakaj si kar ubogal?  Počakal bi , da pridejo nazaj in ti razložijo... oziroma ti njim razložiš ...

MSrougeZX

Ne razumem...daj malo bolj konkretno napiši zakaj se je šlo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Mike666

Ni bil avto kriv. Pedri iz Občine so hodli popisovat kdo ma kaj "nesnage" pri hiši( kao tiha akcija krajevne skupnosti), jaz pa mam tam zraven nasipan lom (opeka,beton) in polno zemlje ker urejam vso okolico okoli bajte pa jim je zaj ta lom šel na živce in so poslali okoljskega inšpektora. Ja mene ni blo doma drugače bi še prišla cela Ljutomerska policija da bi me probali ukrotit. No stvar pa je na tem da nimam avta kam dat ker mam gradbišče doma in na hitro tudi nisem mogo najt nobene garaže.
Ker so mi oni pedri z inšpektorom dali cajta da do konc maja moram vse porihtat. No saj zaj že imam vsa imena teh ritolaznikov in kmalo pride revanž in to na kruti način. V stilu nobody messes with me.

mirchi

Ocitno bi obcina rada filala proracun
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Mike666

tak kot si reko. da jim pas mater j....! Saj bodo oni zaj plačali ta račun.

andraž

Èe je tvoja zemlja imaš lahko tam kar ti paše, tudi nekaj avtomobilov in kupov peska. A so zboleli? Tvoj problem je, če imaš "usrano" okolico. Naj se raje vtaknejo v kakšne druge svinjarije, ki krasijo okolico kakšnih objektov in tovarn v državni lasti... Da o drugih politično finančnih svinjarijah raje ne govorimo... Me je počasi že konkretno sram, da sem slovenec. Kot je rekel kolega, vse prodat in se naseliti nekje, kjer so ljudje normalni in veljajo še neke vrednote.

ModelJT

Citat od: andraž;97684Kot je rekel kolega, vse prodat in se naseliti nekje, kjer so ljudje normalni in veljajo še neke vrednote.

Takih držav pa ni več veliko.
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Slovenija je lepa ampak gnila!

Tiki

Citat od: zlikovski;97690Slovenija je lepa ampak gnila!

Da smrdi daleč naokoli! Drugače je pa tudi meni žal Mike da si obkrožen s takimi idioti ki svoj vtikajo v vse kar se jih ne tiče... Upam da jih bo drago koštalo!
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Mike666

Jah mene je itak sram da sem slovenec. Samo da mam dovolj kinte pol pa adijo pa v land downunder, tam še te vsaj spoštujejo kot človeka.
Mah moti jih da so pač opeke in plošče beton na enem ovinku pred mano, ker bi moglo bit vse zmleto kao. Itak ni neke strupene snovi v tem. Al item butlom se ne da dopovedat.
In če tega pred par leti nebi tja nasipali zaj tistega ovinka nebi več blo. Mah idioti živi no.

tomaz555

downunder - Avstralija ali Zelandija? lp

pehorunkl

Škoda za vse skupaj. Mi je res žal..... break-i so mi vedno všeč.

Ampak vseeno, v bolj razvitih državah so s takšnimi stvarmi opravili že pred več desetletji, pa tudi kazni mislim, da so mnogo večje za takesorte prekrške. Začne pa se vse skupaj že pri redno in vzorno pokošenih zelenicah.
Prejšnji teden sem ravno prebiral naše občinsko glasilo v katerem je Odlok o javnem redu in miru (napisan na podlagi 21. člena Zakona o lokalni samoupravi)....... je prav koristno prebrati, da se pozneje ne čudiš med drugim tudi določenim nesmislom.

LP
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

cxfan