Reševanje reševalca ;)

Začel/a Mike666, Februar 26, 2011, 08:12:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Ja ko bom ga rihtal bom se točno odločil kaj in kako z barvami pa vsem.

vinotoc

Mič, takšne mon rad!
Pa kako je fajn brati take stvari, pa še veliko slik je. Naj ti uspe!
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Mike666

Vinotoč jaz mam tebe tudi rad:BigThumbs::argue1::emot129:

sasaljut

Ej, Mike, kaj če bi naredil enega veselega Beneton pogrebnika za tiste citroenarje ki bodo končali svojo zemeljsko pot? Itak so kormine med top fajv veselicami v slovenski folklori, pa bi blo smisleno dogodek začet sproščeno...Mislim, brez veze je v teh trenutkih, ko se zberejo prijatelji, sorodniki&dediči glumit neko silno žalost zaradi dogodka ki je itak neizogiben...Razen tega, vsaj kar se mene tiče če bi gleda svoj lastni pogreb in videl folk ki se slini&cmizri, bi mi gadno šli na živce in bi nagnal bando, naj bo žur, he,he.. Pa še lahko bi kaj zaslužil.. Že vidim poslovni slogan "Najbolj veseli pogrebi v EU" ! Evo, jaz te prvi najamem!
P.S. Kaj gre notri krsta 2.30m!?

Mike666

Heheh Saša. Ni slaba ideja. Grejo tri krste take notri. ;)

Mike666

Evo danes je pa vžgal. In tudi hidravlika je spredaj štimala. Zadaj pa moram lajtunge menjat. Pa diravi tudi dela.
http://www.youtube.com/watch?v=J9gfnzrg5Dk

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Veloce

Mike, dej mi povej, kako ste zadevo vžgali. A ste samo olje zamenjali oz. dotočili, ali ste kar upalili.

Namreč, zanima me, kakšen je priporočljiv postopek vžiganja avta, ki stoji nekaj let.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Mike666

Jaz sem menjal rotor,razdelilno kapo,svečke, (kabli še pridejo) oba šlauha za bencin z filtrom vred, ter spucal sem fergazer. Vsekakor pa po dolgem stanju najprej parkrat v prazno zaverglal da je olje prišlo okoli.
No malo sem mu tudi pomagal z start sprejem ampak le toliko za pogum.

Veloce

kam našpricaš start sprej? Skozi luknje za svečke?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Mike666

Nep. V fergazer, da se zmeša z zrakom in benzom.

2sv

super lepo ga je slišat kako laufa

cikocx

Fajn si to zrihtal, kar tako naprej, zgleda pa kar zdrav pleh,...
Cx za zmeraj:BigThumbs:

Mike666

Aja sem čist pozabo. Zarad naše ljube (beri gnile,glupe, pof...) države  sem bil primoran da avto umaknem iz parcele ker so vtaknili nos kam jih drek briga in zatežili za brezveze. (Škoda da me ni blo doma ko je herr inšpektor prišo, da bi mu malo z vilami zaigral po rebrah) Tako da sem se odločil da avto gre od hiše ker nisem imel nobenega primernega prostora zanj.
Bodite pa brez skrbi avto je šel k ljubitelju CX-ov. Tak da bo želja po CX-u morala še nekaj let spet počakat.

Hvala Slovenija pof...!!!

zlikovski

To te je mogo nekdo prijavit ali pač?