Reševanje reševalca ;)

Začel/a Mike666, Februar 26, 2011, 08:12:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Tak po dolgem vohanju in pogajanju sem se odločil da rešim enega ki je v svoji karieri reševal nas.
No v eni lopi sem zasledil reševalno vozilo Cimos CX 22 RS.
Letnik je 88, V službi pa je lep čas bilo v zdravstvenem domu v Ljutomeru, nakar se je menjal direktor in so kupli avte neke čudne nemške znamke fa-ve.Nato je pa služil kot gasilec v PGD Banovci.
Nakar so neuki kmeti vozli z spuščenim in potrgali lajtunge je v tej lopi stal cca 8 let.
No pol pa sem se odločil če je on tak dolgo reševal druge pa bom jaz njemu vrnil in njega rešil.
Zasluži si!
Evo malo fotk

Mike666

Žal ni hotel vžgat in ga nismo mogli spravit na prikolico. Ampak pol je prišla rešitev.:BigThumbs:

Mike666

No pol pa smo meli transport domov in ko je videl da mu gre na bolje je že lepše splezal dol.

Mike666

Jutri gre prvo pod tuš in na inspection pol pa nove fotke.
Žal pa so ga vandali malo uničili v notranjosti ko so kradli sirene, luči in CB postajo.

Gox

Dobre fotke, to je res reševanje v ta pravem smislu.

Kakšen pa je znotraj?

Oprema?

Ima vse sedeže?
Sireno?

:)

Lepo ga poštimaj :BigThumbs:

Mike666

Znotraj ma le prva dva sedeža original zadaj so neko čudno klop zmontirali katera bo itak šla ven. Ne sireno in vse pa so pokradli. Ma pa klimo električni pomik stekel pa še kaj bi se našlo.

MSrougeZX

Bravo Mič...tak se dela...me prav zanima kaj bo z njega ratalo...kolko ima pa km preovoženih...verjetno ogromno ali pa tudi ne.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Mike666

Aha pozabo pripisat.  445 jurjev. Lepa tura ne?

deuche

Kolikor se jaz spomnim vajeniških let za rešilca to ni dosti km.

andraž

janez

Opa prjatu... bravo za "big kahones"... hehehhe

Èuj, če boš rabu dele , jaz sem pred leti imel doma takega rešilca letnik 90, bencinar. Žal mi prejšni lastnik ni zrihtal papirjev in je avto šel vozen in lep na odpad. Zdaj služi kot podstavek za Mercedesa na odpadu v Ločah pri Poljčanah. Na njem je delalo vse in dokaj lep je bil v notranjosti, modre barve, vse električno, klima...

Na , tule je pa Cimosov prospekt za rešilca...

Èestitam na nakupu ... :BigThumbs:

Mike666

Nekaj delov bom pa res rabu ja. Janez se bova slišala.

2sv

zelo lepa gesta da ga rešiš pred propadom zasluži si lepšo penzijo malo heca  želim ti veliko uspeha in potem veliko varnih kilometrov  z njim ki ti bo poplačal   vložen  trud   srečno

zlikovski

Zanimivo, se bova kdaj kam peljala z CX-i. Lepo ga porihtaj.
Eno me malo bega, kak bo z tesnili, lagerji,... ker je tak dolgo stal, boš to tudi saniro, ali boš potem po potrebi.

Mike666

Ja vse šlahe kaj sem gledo so v slabem stanju. Najraje bi vse menjal da bo mir itak moram mehaniko poštimat.