13

Začel/a psihopat100posto, Februar 17, 2011, 11:27:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

psihopat100posto

v MS dva nova breaka pripeljana iz Nemčije za smešen denar, oba 2.5TD z ca. 200Kkm, beli je tiptop je pa imel pred kratkim bližnje srečanje z drevesom in fasal po desni strani(je pa že popravljen), črni pa je zelo dober, manjka ena letvica, pa servis je treba narediti, nabavna cena črnega 1200EUR!:BigThumbs:

MSrougeZX

Sem videl oba pred  kakim tednom na poti v službo...kaj to si je za sebe pripeljal ali za stranke?
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

psihopat100posto

lastniki so si sami uvozili.
lp

gigo

@psiho kaj to se prodaja la si prilimal samo tako?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

psihopat100posto

samo tak, da se vidi da se da komot in poceni pripeljati XM-a v SLO, mogoče pa se bo še kdo opogumil. jaz bi se takoj, samo ni $$$ trenutno!:)
lp

GSclub

kul, da ni problema. pred časom sem si ogledoval enega 2,9 v6 breaka, pa nisem šel v akcijo, ker bi potem moral enega od svojih prodat, na obeh pa je bilo v zadnjem času ogromno zrihtanega, tako da jih je škoda prodajat.

psihopat100posto

če boš kdaj plavega breaka prodajal mi vsekakor javi pravočasno, hehe, sem ga že takrat ko se je še v Lenartu prodajal hodil gledat!:)):
lp

GSclub

plavi je ravno na rihtanju bosch (lucas epic) pumpe in še nekaterih drugih stvari pri mirchiju. če ga bom kdaj prodajal, vsekakor objavim na forumu.

Zeko124

Bom kar tu objavil...

Verjetno odlična priložnost za nekoga, ki išče tak avto? :) videt je super.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5400182&show=1
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Mirči ajde gasa po njega!

gigo

Aja pa tisti zelen V6 mk1 ob Ljubljanici/Prule se prodaja, ker sem se srečal v BTC-ju včeraj z Petrom kateri ga je ravno negoval in pravi, da ga prodaja za cirka 500 Eur. ZPJ je izpraven in v delujočem stanju. Potrebno je zamenjati cev od kompresorja klime ter malce ličarskih del zadnjem odbijaču. Èe koga zanima dam GSM od Petra na ZS.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

mirchi

13
Nak,nebo slo. Mam pa takega doma,sicer z vec kilometri,ampak opticno v boljsem stanju,pa tudi brez rje. Zdaj cez zimo bo malo vec cajta,opravim se par malenkosti,menjam jermen,pa bo naprodaj. Itak pa finance zaradi projekta bajta ne dopuscajo nobenih nakupov.

Ce ze bi se prej odlocil za modrega breaka,ceprav je sesut pa ga nekaj manjka.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

antasi

13
sem za firbec klical za tega srebrnega kao ugodno
pa se mi je en bratranec javil ko je avto samo opral
pa ne ve nič o avtu pa je bolan -kako je pol avto opral:Hammer3:
pa ve vse en bratranec ki je lastnik avta  

pa kličem njega pa je avto brez rje pa za porihtat
to je vse kar je vedel pa kupil ga je od bratranca ko je dolg stal oziroma ga je dobil ker mu je bil dolžen denar
aja pa bolan je ta tudi tak da bo šele od srede naprej šel iz hiše

KULK ENIH BRATRANCOV PA PREJŠNJIH LASTNIKOV
PA VSI BOLANI :gimme_money:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB