13

Začel/a psihopat100posto, Februar 17, 2011, 11:27:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

13
Kje na pohorju nebi bilo slabo.
In prasca obrnoli, sosedovi kuri vrat zavili, pa turčeku šest kil mešanega kresnoli.

Tiki

Citat od: CitroDS;92635Ja sej, več xm-ov je na kupu več svinarije ostane za njimi.
Kjer XM stoji, lhm lužico za sabo pusti!

lp

Moj je ne! :P :BigThumbs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

zlikovski

13
Moj pa pride pa dvigne nogico pa psssss, pa je kot če bi vesoljci pristajali vse zeleno :)

ToniTic

Pozdravljeni!

Po dolgem času moram kako besedo napisat in v tej temi je šansa idealna. Številka 13 je XM 2.5 VSX, ki se je prodajal v okolici Velenja in sem ga sedaj preselil v Maribor.
Ko že o nekem pikniku, kot kaže sedaj, ni ovir, da ga me pripeljem pokazat...

garac

tonitic, kupil si ga od Janko1, pred Velenjem, Èrnova al kako že ane
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ToniTic

zlikovski

Potem pa ob prvi priliki vržemo oko na XM-a ;)

Veloce

Kakšno slikco bi lahko prilepil, da bi se malo slinili.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ToniTic

Ah, da bi se slinili nad tem XMom ravno dvomim, ker pač ni eden izmed top of the top. S tem hočem rečt, da nima Exclusive opreme, pa tudi kakšno pomanjkljivost bi poznavalec našel na njem. Je pa že na prvi pogled avto solidno vzdrževan in odlično ohranjen. Pomanjkljivosti so bolj iz področja rednega vzdrževanja, kar načeloma ne bo težko odpravit. Všeč mi je bil zato, ker ima relativno poznano zgodovino in zgleda da je teh 194000 kilometrov realnih, kar pomeni, da se bom ob nadaljevanju rednega vzdrževanja lahko še kar lep čas vozil z njim. Slike pa bom nardil, ko bo malo lepše vreme...

LP!

Veloce

A to je un serija 2 z ročno klimo?

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ToniTic

Ja, klima je kao avtomatska, ampak ni digitalna. Ne vem kak se to reče, mogoče polavtomatska, namreč še vedno lahko izbiraš željeno temperaturo v avtu, avtomatika pa določa temperaturo in jakost izpihanega zraka. Smer kam bo pihalo v vsakem primeru nastaviš sam. Lahko pa tudi hitrost ventilatorja nastaviš sam, če nisi zadovoljen z auto načinom.

Veloce

Torej imaš način avto. Se pravi, da je klima takšna, kot v XM prve serije.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

@TT,ne bodi tak skromen.res je,da ni exclusive,ampak stanje avta pa je glede na primerke v sloveniji in glede na trzisce zelo dobro.Motor,karoserija,sploh pa notranjost je zelo ohranjeno.Tiste zadeve,ki nagajajo bo pac treba popravit,potrosni material pac,normalno je,da se stvari izrabijo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Veloce

Pri teh avtih sploh ni več važno, ali je exclusive ali pa samo SX. Ta avto je itak že legenda!

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ToniTic

no, saj priznam, da se bom sladko smehljal, ko ga spravimo v red