13

Začel/a psihopat100posto, Februar 17, 2011, 11:27:23 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

13
Ma tile XM-i so res en gušt, sploh serija 1, predvsem zaradi armaturke. Samo enkrat sem ga vozil, pa me je navdušil.  Oni stari dizel še mene mika, ma ni prostora v garaži. Pa potem gledam XM-e in spačke po oglasih in se slinim. Ma mogoče enkrat bo kaj spet iz tega (vsaj spaček).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Veloce

A 2.0 turbo iz avto neta je kdo od vas nabavu?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

trenutno so cene XM-ov smešne, praktično zastonj se da dobiti dober primerek, če bi mel $$$ trenutno na voljo bi vsaj 3-4 doma parkiral, čez 5-10 let bojo XM-i tražena roba, sploh tisti z vso opremo.
Veloce a te mantra a? hehe, no poznam lastnika tak da če si zainteresiran ga lahko pokličem in vprašam če je še na voljo.
lp

Zeko124

Jop, Break je izgleda že sedaj redek ko dinozavrovo jajce...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

žabec

Zadnjega delujočega breaka sem videl pri enem mehaniku v vasi Britof pri Kranju. Bil je diesel. Ta mi je preskrbel še kar dobre parabole za XM-a iz Italije, ko pa je crknila peta prestava na menjalniku, pa mi je prodal tudi menjalnik za katerega je Tony iz Grosuplja rekel, da je še presenetljivo dober.
Samo ena boginja je prava !

garac

@žabec, pri Klopčiču, tudi tega ni več v naših koncih, najbrž je končal svojo pot, Klopčič je nazadnje ko sem ga srečal vozil 806
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Veloce

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Ta pa je samo za na dinos pa surovina pa fertik... Katastrofa od avta...

garac

E, ravno sem hotel napisat, tega bo pa preša rešila
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Ja, razen sip nimas kaj pobrati z njega. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

Tale pa je dober samo še za pobrat dol kose.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Veloce

No, pa vsaj donator bo OK. Ni pa ravno katastrofalen, če slučajno še motor in hidravlika še delata.

Jaz sem leta nazaj kupil Alfo 75, ki bi jo vsak peljal na odpad. Danes se vozi naokrog restavrirana.

A ni med vami nikogar, ki bi imel veselje restavrirat eno tako zadevo. Jaz bi, pa ravno spravljam skupaj dve Alfi 75.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

ToniTic

pa to najdeš rajši en bistveno boljši primerek za ne veliko več denarja, pa rajši tistega rihtaš. Ker rihtat je treba itak vsakega

Mike666

Veloce voljo mamo. Ampak tistega vrednega papirja ni ki je potrebn za restavriranje.
Thjeh kaj bi vse jaz mel doma restavrirano če bi mel dnar.

Veloce

Saj vem, žal.

ampak tako hudo mi je gledat tako legendo tako propadati. :(

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT