Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

fifk

Skladiščnika je žena pustila, je ni dobro vzdrževal,  vprašanje kako je vzdrževal avto? Ve kdo?

antasi

Citat od: fifk;214063Skladiščnika je žena pustila, je ni dobro vzdrževal,  vprašanje kako je vzdrževal avto? Ve kdo?

Jaz ne vem, ker ne poznam ni to ni uno.
Bi pa verjetno program Xmar vedel kaj več o tem.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Tiki

Citat od: fifk;214063Skladiščnika je žena pustila, je ni dobro vzdrževal

Aja?
Jo morda poznaš?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

fifk

Jaz ne, kolega se je zanimal zanjo, jaz samo sprašujem v njegovem imenu. Je dobra?

deuche

Pa kaj mu toliko pišeš? Saj je očitno nepismen in ne bo znal prebrat. Mulci v tretjem razredu osnovne šole si takega zmazka ne smejo več privoščit. Kje ste zdaj moderatorji? Taka sranja so direktno za zbrisat.

superca13

Citat od: deuche;214135Pa kaj mu toliko pišeš? Saj je očitno nepismen in ne bo znal prebrat. Mulci v tretjem razredu osnovne šole si takega zmazka ne smejo več privoščit. Kje ste zdaj moderatorji? Taka sranja so direktno za zbrisat.

Sem imel čas in dobro voljo ;)

Drugače pa se strinjam, dajmo se vsaj malo potrudit in pišimo slovnično kar se da pravilno.

Opis, kako zadevo preverit, je na dlani. Drugeče ne gre. Èe je ta opis nejasen, nerazumljiv, sestavni deli ter njihova lokacija neznana...priporočam obisk avtoelektričarja. Vsega se s pisanjem po forumu žal tudi ne da rešit.

Lp
S

alesz

Citat.priporočam obisk avtoelektričarja. Vsega se s pisanjem po forumu žal tudi ne da rešit.
Dobro idejo si mu dal,sedaj bo sprintal tvoje napotke in hop k električarju..."ej ti živjo ,a maš minuto časa".....

superca13

Malo še pa začnem zaračunavat moje blodnje, davčno blagajno še rabim.
Stari XM, SM, delno DS, GS..nasveti in izposoja orodja,  šraufa pa naj si vsak sam:BigThumbs:

rsm23

Ne posluješ gotovinsko, pa ne rabiš davčne...samo navadno :Hammer3:
Bi pa moral res že imet PayPal za donacije ;)

superca13

Paypal imam!
Evo, imamo rešeno za naslednjič.:BigThumbs:

mirchi

Med tem ko odkrivate mlacne kakece,opletate s tipkovnicami in pametujete xmi lepo menjujelo lastnike. En kup kvazi full oh in sploh ljubiteljev je tu gor, ki si zelijo al pa iscejo oh in sploh posebnega xma,po cudezu pa ko se pojavi ni od njih nic. Zatipkani revcki ki ne znaji druga kot cepet pred tipkkov ico n jamrat. V zadnjem tednu so po mojih informacijah stirje menjali lastnike,najbolj zanimivo je,da noben kvazi poznavalec ali ljubitelj ni kupil niti enega. Ker je po prebranem tu gor na vsakem losemu kurcu i dlaka smetala. Cudno,kupcem pa ni.

Ul pogresam cajte ko je blo uzitek prebirat teme,poslusat tehnicne nasvete in resitve,ki so z izjemo redkih uporabnikov le ye eno kurcevo podjebavanje. Vsaka cast alesz,superca,amipick pa se kdo ,da objavljate stvari,kime,pa verjetno se koga veselijo, vse ostalo pa...ne bom komentiral,da ne stopim spet komu na zulj ali ga trofim med pms.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Citroenovc

No, ni bil ravno na internetu - ampak danes sem na Jamovi srečal v akciji belega V6 (ex Superčin) - prav lepo ga je bilo videti v gibanju :-)
OK

LP
Primož

xantos

Citat od: mirchi;214394Ul pogresam cajte ko je blo uzitek prebirat teme,poslusat tehnicne nasvete in resitve,ki so z izjemo redkih uporabnikov le ye eno kurcevo podjebavanje. Vsaka cast alesz,superca,amipick pa se kdo ,da objavljate stvari,kime,pa verjetno se koga veselijo, vse ostalo pa...ne bom komentiral,da ne stopim spet komu na zulj ali ga trofim med pms.

Podpis! Ene 99999-krat.

Sodelujem tudi na angleškem forumu, čisto druga mentaliteta... Tu če kaj vprašaš za kakšen nasvet je ponavadi odgovor pelji na pooblaščenca ali pa ti nekdo, ki najbrž šraufncigra še v življenju ni držal v roki in vozi avto izključno na servis pametuje kaj ti je za storiti.
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

jumper1

garac

osebno me veseli, da tudi takšni strokovnjaki sodelujete, le že dolgo nisem kakšnega nasveta zasledil, edino Alesz se še vedno trudi, za kar se mu najlepše zahvaljujem.
Dasiravno sem opazil, da ljudje uporabnih nasvetov ne upoštevate
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/