Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Citat od: Jagoda;201282Slabo kaže ja...
Seveda je svet totalno znorel. Pa ne govorim o vremenu! O vljudnosti, kako sprejmeš obiske, ki ti prinesejo darile:
Prideš na obisk. Joj, kako lepo, da si prišel. Sveti Peter je že tle in mi pomaga, daj še ti vzemi lopato in pomagaj betonirati.  Bi vzel lopato, pa je ena in edina že zasedena. Se že veseliš, da ne bo nič pa pravijo, da vzemi karjolo in boš vozil. Ej, šofer da naj bom :( Joj, kam gre ta svet! Vam povem, da tako suhega betona še nisem vozil. Èe mi ne bi kapljalo po piškovi grabici bi mislil, da se bo vse vnelo. Pride gospodarica in ponudi vodo. Ja, na vodi sem bil in vozil nenapumpano karjolo. Pri hiši vsega. Ni da ni, ene pumpe za karjolo pa ne. Gospodar pa udri ga po cvičku. Naj mu bo, saj hlapci smo vedno na vodi ali vodoravno. Še dobro da so imeli vaservago. V plejbo jih ni moč več postaviti. Dobro da sem bil z meharijem, da sem po morosto vozil lahko čez grabne, ker drugače so me zaparkirali, da bi še ostal. Ostal, ostal a kaj ko so še imeli toliko dela. :bombs:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinotoc

Citat od: Jagoda;201282Slabo kaže ja...
Seveda je svet totalno znorel. Pa ne govorim o vremenu! O vljudnosti, kako sprejmeš obiske, ki ti prinesejo darile:
Prideš na obisk. Joj kako lepo da si prišel. Sveti Peter je že tle in mi pomaga, daj še ti vzemi lopato in pomagaj betonirati.  Bi vzel lopato, pa je ena in edina že zasedena. Se že veseliš, da ne bo nič pa pravijo, daj vzemi karjolo in boš vozil. Ej, šofer da naj bom :( Joj, kam gre ta svet! Vam povem, da tako suhega betona še nisem vozil. Èe mi ne bi kapljalo po piškovi grabici bi mislil, da se bo vse vnelo. Pride gospodarica in ponudi vodo. Ja, na vodi sem bil in vozil nenapumpano karjolo. Pri hiši vsega. Ni da ni, ene pumpe za karjolo pa ne. Gospodar pa udri ga po cvičku. Naj mu bo, saj hlapci smo vedno na vodi ali vodoravno. Še dobro da so imeli vaservago. V plejbo jih ni moč več postaviti. Dobro da sem bil z meharijem, da sem po morosto vozil lahko čez grabne, ker drugače so me zaparkirali, da bi še ostal. Ostal, ostal a kaj ko so še imeli toliko dela. :bombs:

Jagoda

Tojk dela z betoniranjem da ni časa... :)
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Javno sprašujem Jagodo če se zaveda naslednjega dejstva:
Nemci pravijo, da so si Francozi zgradili Eiflov stolp zato, da gledajo v Nemčijo, kako se pravi avti delajo. Iz tega lahko sklepamo, da bo celotna Citroënova serija A imela po novem ogromno prekoračenih emisij v izpušnih plinih.
LP Vinotoč.

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

jumper1

Pa kje pa,to so si amerikanci mal zmislili vw-jevi dizli pa vsi kurijo od 3-5l goriva izpustov skoraj nič nimajo,če pa ga zelo lepo voziš moraš pa iz rezervoarja vsake toliko malce ven potegnit da čez ne teče.

vinotoc

Citat od: garac;208650samo v dizlelskih izvedbah
Misli si. Èe je nemc AVTO delal svinjarije na dizlih, potem je francoz sigurno že od nekdaj goljfičil.

garac

ja to pa ziher, o francozih raje ne bi, prodajajo avte, ki to sploh niso
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jagoda

Citat od: vinotoc;208644Javno sprašujem Jagodo če se zaveda naslednjega dejstva:
Nemci pravijo, da so si Francozi zgradili Eiflov stolp zato, da gledajo v Nemčijo, kako se pravi avti delajo. Iz tega lahko sklepamo, da bo celotna Citroënova serija A imela po novem ogromno prekoračenih emisij v izpušnih plinih.
LP Vinotoč.

Sem šel pogledat na Eifla... Uf koliko stopnic. Pfej in fuj jih bodi nesnage nemarne. Megla nič se ne vidi, ve se od kje smrdi.
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Citat od: Jagoda;208974Sem šel pogledat na Eifla... Uf koliko stopnic. Pfej in fuj jih bodi nesnage nemarne. Megla nič se ne vidi, ve se od kje smrdi.

A zdaj bomo pa še tukaj reševali vrhniški smrad??

antasi

baje da obstaja nekje en spaček
/To se pravi 2cv6 letnik 1986 za program xmar/
ki ima spr štirioglate luči, pa malo armaturko,
zadaj nima malih bočnih šip,
mašina ma še mali fergazer,
skratka grozno. Le kaj bi rekli
pravi citroenarji če bi ga videli.
Ne rečem, da bi bila kaka zastava
ampak pri naših citrojenoh pa nekaj velja samo
originalnost. Tisti trije ki pa nimajo 100posto original avte
se pa itak ne družijo z nami.
Kežatov mercedes antasijeva visa ki nima več original olje v motorju in gašijev berlingo ki nima original zavornih ploščic..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

XMAR

Aja?
Hočeš reči da je bil to ta, ki je bil večkrat parkiran v bližini hotela Radin?

garac

pa kaj je to zdaj zemljepis, poznavanje Slovenije? Xemar, če te zanima, ga pojdi pogledat, kamor koli po naši deželi se pelješ, je težko več, kot 200km. Ti, ki prisegaš na Francosko udobje, verjamem, da boš v vožnji užival
[SIGPIC][/SIGPIC]  

xantos

Odkar Gule nima več CX-a pa je Lovro prodal žabo je tale tema še edina poživljajoča...

Kaj bo šele ko Superca konča SM-a (ki pa že tako ali tako škrtari s podatki)...

:Hammer3:
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

Čojko

... pa odkar xantosu kar naenkrat vse Xantije dobro delajo. :AngelPray: