Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Ma kje pa. Ob poplavi bi dobil vetr v jadra in jadral dalje pa čeprav v tornadu.
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Citat od: Jagoda;109648Ma kje pa. Ob poplavi bi dobil vetr v jadra in jadral dalje pa čeprav v tornadu.
Pravilno se glasi takole: Ma kje pa. Ob poplavi bi dobil jadra v veter in vetril bi dalje pa čeprav preide v tornado.
Samo da ne vem, pred pico ali po pici?:emot59:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinotoc

Končno sem malo nafilal baterije s spačkarji.
Z Jagodo sva po dolgem času po malo "imela svojih 5 minut". Naša sekcija je bila zelo okleščena in le nekaj oseb nežnega spola smo premogli. A zato je bil tak mir???
Ugotovil sem, da citro srečanja postajajo srečanje družin in parov, tako da prej najdeš kakšnega "voznika DS3", kot pa eno ledig in fraj damo:(
Z Gašijem sva skoraj naredila prvi foto sešn za koledar 2012, pa je bil malo prepočasen. Škoda, ker mamice ne bodo prišle na svoj račun :)))
LP vinotoc.
PS
A kje kuhajo še turško kavo?
Onga v Podzemlju še popoldne niso dali  pod zemljo.

garac

Ja še skoz so bili tam. A si ti slučajno ustavil gor in pogledal, če dela tista, ki vsakemu ustreže?
seveda kuhajo še turško kavo! Pri vinotoču! Hvala

Mr. December! Vozi mehari, obožuje elf olje, rad spi, skrbi za svojo postavo in seveda bo po svojih močeh pripomogel k miru na svetu in nahranil lačne v afriki. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

@vinotoč, kar se dam tiče je situacija za zjokat! Še tistih ločenih ni, ker se nočejo s svojimi dedci srečat, pa oni ne z njimi pa...
Pa saj so še drugi kandidati ane ane... Mladenke na 2cv srečanju take fraj že par let nisem videl po moje. Kaj pa je blo z naj pionirko? A je bila mlada pa samska, pa oboževalka starih prdecov? Nisem opazil katero so razglasili za top deklino.

Bojim se, da bom končal kot M.K. in N.N., šimfajoč v kotu na gugalnici... zraven pa kakšna jagoda, če bova še tlačila zemljo čez ene 20 let.  No ja, če te pobere prej kot mene bom spil kak glaž še namesto tebe, drugače pa obratno, če ti je prav, ali pa vsaj 2 turški popij! (brez cukra)
[SIGPIC][/SIGPIC]  

vinotoc

A misliš ona dva iz mopet šova?
Saj hroščarji pa bejkirji si upajo....
Ne, one, ki vsem "da" nisem šel pogledat... hrepenel sem po domačem ognjišču.
Si videl ono hohštaplerstvo od Jagode? Hišica pa .... otroke mu je merkala najeta gospa ali pa drugi člani sekcije. On je samo letal okrog.
Pa ona hinavščina v soboto zvečer: evo fantje častim, je rekel in vrgel pol ducata Radlerjev na mizo. Sedaj pa se hvali, kako so vsi bili alkoholizirani, le sekcija VR ne. pfej, fej...Licemerstvo do neba!!!
LP vinotoc.

garac

@vinotoč, se podpišem
VSE JE RES! samo nisem upal javno spregovorit o tem
[SIGPIC][/SIGPIC]  

vinotoc

Citat od: garac;109985Mr. December! Vozi mehari, obožuje elf olje, rad spi, skrbi za svojo postavo in seveda bo po svojih močeh pripomogel k miru na svetu in nahranil lačne v afriki. :)

Mr. December ne more biti December. Gleda na dolžino je lahko Februar. Si pač zamudil....:AngelPray:

Jagoda

Kdo mi ser je pa salamo po temi jagode in zelenjava s fauve??? Nehite, deklice pridejo,  če ne jih napihnemo sami. Alkohol pa ni več za vas fantje! :)
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Garač, ono fa-ve dodatek k naši temi na prejšnji strani pa res vrži ven. Kakšne sardele še prenašam, pa tudi to, da si oni majski hrošči nekaj upajo, ampak nakladanje o tem pa ne gre. Vsi enaki.... ja pa ja de! Malo morgen!
@ Jagoda: Tiste z odprtimi žnablami kar obdrži ali jih prodaj in z denarjem nam kupi ledeno kavo z gozdnimi sadeži.  Njami, ker bomo celo noč mislili nate, kot stara baba na copate!
V naši sekciji je en kup anonimnih alkoholikov. So tako anonimni, da še sami zase ne vejo da so anonimni, ker so tako anonimni.
Eh, Nasvidenje v naslednji vojni - Menuet za kitaro / Na petindvajset strelov.
LP vsem anonimnim vaš Vinotoc.

PS
Razvezani jezik:
Vukojebina - Kraj, kjer volkovi spolno občujejo (po. Igorju E. Bergantu).
Po moje: Vsak kraj, kateri te presega v svoji drugačnosti in ga ne dojemaš!

garac

Na pa si šli golfovi.
Prou žou mi je, da nisem slikal tiste ledne kave. Sicer pa jaz sem se že odločil, kaj bom počel na naslednjem srečanju, da bo novo, drugačno zanimivo, pa da se teh pijanic rešim.
Sedel bom ob avtu in bral knjigo! Recimo kak evangelij po Mateju, al pa po Luku. Èe boste pridni in sedeli čisto, čisto tiho, morda preberem tudi vam kakšno priliko.
Po konc pa napišem na forum, ma kvvva je blo dobr!

Jagoda  itak svojo deklco skoz napihuje, počasi bo zadost a? Strinjam se, da alkohol ni več za nas, ampak sok pa tudi ne, mogoče bi šli na mlekomat in zaužili svežega?

Vinotoč si že naročil noje rajfen?
[SIGPIC][/SIGPIC]  

vinotoc

Spoštovani nekdanji prijatelj!
Vau! Kako skrbiš zame! Novih obuval mi ni treba kupovati. Sem dobil iz Salbrisa take, ki imajo narisane male meharije.
Ti boš na srečanjih bral knjige, jaz pa bom delal študijo o obrabi gum. Sem že lobiral v parlamentu, da se prepove vsakršna oblika praktične vožnje v šolah varne vožnje. Odslej boš lahko gledal samo one butaste angleže na TV in se učili o prometu na velikih ekranih v dnevni sobi in to samo ob zmerno sončnem vremenu, da ne boš v mislih preveč radirali gum in seveda vijugal možganski krhljev. Posebej bodo ponavljane oddaje o varni vožnji po avtocesti. Ampak o tem naslednjič.
Še dobro, da pri dušebrižnikih ne velja pravilo: če enkrat poskusiš, potem znaš! Si misliš koliko bi nas bilo, če bi to veljalo?: "A ti kaj seksaš?" "Ne! Sem enkrat probal, pa vidim da znam, pa mi ni več treba!"
Garač, trenutno je kozje mleko zakon!
S kozjim mlekom za domovino s konjema naprej! In pa še: Kozjemat v vsako vas!
Lepih srečanj ti želim!
Nikoli tvoj Vinotoc!

PS
Mojih škornjev ne meri po svoji nogi!
PSS
A v tem postu ni Jagod? Namerno jih ni, ker so jegulje v olju.

garac

Vinotoč, saj lahko uporabiš star preverjen trik : für meine frau...
Èe so premali, jih lahko k meni na "kopito" daš
Enkrat se morava malo več pogovorit o "laični varianti"
Kozjemat? A to bo koza ven padla, al bo samo odprtina, pa ga boš vtaknil v kozjemat?
Pa še nekaj, zdaj sem pa že skor 100%, da zamenjam mehari za karkoli, ker v teh "jajcih" se ne da niti sedet, niti vozit, nič, tako, da se čudim, kako ti uspe? Najbrž si zato, do zadnjega ostal, da nismo videli, kako si šel domov?
O, le zakaj, zakaj, zakaj...
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jagoda

Dober je za kogar je ...

vinotoc

Citat od: Jagoda;110100Prokleta politika....

a je že konec?