Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

vinotoc

Mislim, da bo Jagoda nekaj dni odsoten. Opravičilo je tehtno...
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Jagoda

Nazaj... Vinotoč a si kej fasu od Vrtnarja?
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Nič. Sem se raje umaknil v tujino.....
No, sem se že vrnil :(

Jagoda

Dober je za kogar je ...

vinotoc

Vidim nov podpis... ???
Poznam naslov !!!
WTF???

mirchi

U pizda! Mislis,da se je preselil? Sam glede na to da tud ti poznas naslov... Bo koga tja poslal? Gre tja namesto v toplice? Je kdo jedel sir?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

Francija ga je zjebala u nulo pa se je odloču it v ilegalo... nea zaj razlagaj ki je doma... Bogi revež je čist v bedu!

Lovro

Idrija? To je pa zaskrbljujoče. Je pristal v enem tamkajšnjih zavodov?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

vinotoc

Citat od: Lovro;107775Idrija? To je pa zaskrbljujoče. Je pristal v enem tamkajšnjih zavodov?

Težko, je preoptimist :)
Mislim, da ima tam nekaj šušmari in piše take stvari zato, da se potem norci čudimo :))))))))))))))))))))

garac

Takole, včeraj sem vaju obiskal. Tokrat samo v opozorilo, toliko, da vesta: "Vem kje stanujeta!"
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Saj ne vem kam naj dam. Ali črna kronika ali kaj delamo ali sardele.....
Kdo sta nepridiprava? Ne vem za enega, a drugi ni dvoma! Vsak pomislek na vrtnarja je zgolj slučajen :)
.................
Medobčinsko redarstvo Kranj je v sredo na ulici Savska Loka v okviru svojih rednih del izvajalo kontrolo hitrosti z radarjem. Kot so sporočili iz urada direktorja Mestne občine Kranj, pa sta dva občana s svojimi vozili zaparkirala vozilo omenjenega redarstva tako, da sta ovirala izvajanje pooblastil medobčinskega redarja, nato pa zbežala.

Medobčinski redar je voznikoma ustno odredil, naj umakneta svoji vozili, ker ovirata njegovo delo, in naj se izkažeta z osebnimi dokumenti. Ustnih odredb pooblaščene uradne osebe voznika nista upoštevala, nato pa sta zbežala s kraja dogodka. V skladu z veljavno zakonodajo bosta za storjene prekrške ustrezno kaznovana, so še zapisali v sporočilu za javnost.

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

vinotoc

Včeraj sem si pa dal duška. Ga ni v tej temi, ki ga nebi obral do obisti. Ves gnev, ki me je težil sem izlil in danes sem peresno lahek :)
Fajn je bilo in Erdbeeren so zakon!
Vrat in krompir sta tudi zakon, pa še Aleksander Marand s svojimi zgodovinskimi zapisi: neprecenljivo!
LP vinotoc.

garac

Èudovito, tako je treba! Sej prav, da se pomenite, ne pa da smetite tu po forumu! Vama bom že povedal, kaj si mislim,  ko se srečamo, jagodo mogoče že v petek?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/