Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Pa špalete stari. Zdej mi je pa jasn. Par mescev nazaj se je že štimu za v Francijo. Kulirplast je mazu kao neki na bajto... Aha zdej ga pa mamo. Pa men je neki slike kazu iz neke sobe? To ni blo pr njem že vidm. To je bla pretveza. Vse je naredu za v Berlingota. Okn, polica, teglci, špalete, kulirplast...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: krtija;106195Vidim, da sta že na polno začela. Bosta dobila dve konzervi sardelc u biljnom ulju iz Fr...

OK. Jest bi pa ti Vinotoč. Lahko tudi jagode, še bolje oboje...
Dober je za kogar je ...

dvorjan

No, saj gre julij ze proti koncu, kislih kumaric se ne gre otepati. =)

Pac, tisti, ki ostajate v domovini, skrbite zanjo. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Citat od: dvorjan;106202No, saj gre julij ze proti koncu, kislih kumaric se ne gre otepati. =)

Pac, tisti, ki ostajate v domovini, skrbite zanjo. =)

Ti tudi če si v domovini ne pomagaš kaj dosti pri sardelah, jagodah...???
Dober je za kogar je ...

Zeko124

Citat od: Jagoda;106200Pa špalete stari. Zdej mi je pa jasn. Par mescev nazaj se je že štimu za v Francijo. Kulirplast je mazu kao neki na bajto... Aha zdej ga pa mamo. Pa men je neki slike kazu iz neke sobe? To ni blo pr njem že vidm. To je bla pretveza. Vse je naredu za v Berlingota. Okn, polica, teglci, špalete, kulirplast...

Pa knauf tut... :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

vinotoc

Ej kompanjon, danes je dan vstaje slovenskega naroda. Dan borca je 4. julija! Takoj v šolo h Garačevi sopotnici! Si videl ti kako se oglašajo: ena nama prinese sardelice, drugi kumarice za solato. A je kakšen na forumu da nama prinese bučno olje? Kis bova že našla, sol pa vzela z rane, kamor nama jo "bivši" prijatli nasuvajo :(
Èe ti želiš jagode, potem imam tudi jaz prefinjen okus. K jagodam paše šampanjec. Torej zadovoljna bova s kakšnim Moët & Chandon. Ni se potrebno truditi in iskati po Franciji kakšen Dom Perignon.
Ti tale iz Polarne Primorske se vedno nekam štuli, se ti ne zdi? Se spomniš kako vehementno je delil šnops v Lanterni? Potem doma izvemo, da ga je poslal Garač za delovno ljudstvo, ki je praznovalo v "Ljepi njihovi". Zvit je ko kozji rog, ti povem!
LP vinotoc
PS kar razganja me od veselja, ker so Nemci naredili končno dober avto:El Cid Mehari
http://www.mm-mehari.de/
Torej: žena je lahko od koder koli, le avto in pes morata biti nemška. Elsit, za SLO rit!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinotoc

Citat od: Jagoda;106192Po moje tud. Iz prve roke sem zvedu, da je morala sopotnica zaradi njegove krame pol svoje prtljage doma pustit.
Ti, a je res šla brez njih?

Jagoda

Citat od: vinotoc;106238Ti, a je res šla brez njih?

Vinotoč pazi to. Vrtnar je ugotovu, da sopotnica ne je sira? Pa tolk ga je sabo vzel...  Baje ga je mel tolk da ga je še Bizi s prikolo pelu.
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Ma saj ima moj kotel tam nekje, pa naj naredi topljeni sir! To se da ponucati na sto in en način.
Saj sem rekel, da Vrtnar nima mere!
A sardine sopotnica mara?
LP

Jagoda

Po moje niti ni zbirčna... Poglej na naslov od Svetovno srečanje 2011 (WM Salbris) menda živa piz......
Dober je za kogar je ...

vinotoc

Sem pravkar prebral . Me ne preseneča preveč, posebej še, odkar srečujem moje sorodnike iz F. V olajševalno okoliščino jim štejem to, da se ne delajo Francoze! (Roko na srce; 5000 < avtov!)
Prepričan sem, da je Vrtnar po 12ih urah čakanja vprašal sopotnico: A si jedla sir? In mislim da ima črn uč :) Prav mu je, kaj pa se prijavlja v naprej...

Jagoda

Ma ja se grejo kao ene finoče s polnimi denarnicami pol se pa v Spačkih vozjo... Pa kao sem šel na dopust v Francijo. Vsi so isti tele spačkarji. :)
Dober je za kogar je ...

Lovro

To ti misliš!
Spaček je postal drag šport in si ga lahko privošči le dovolj premožen sloj prebivalstva. Zato pa grejo z lahkoto v Francijo.
Pa Gaši je rekel da gre kao kampirat. Japajade. Mi je nekdo, ki se je vrnil od tam z luksuznih počitnic rekel, da je čisto slučajno videl v seznamu v nekem hotelu s 5 zvezdicami rezervacijo predsedniškega apartmaja na ime: Ales M. Naključje?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

vinotoc

Fantje zdej pa mir! Vrtnar je doma!
LP vinotoc.
@ Lovro: 5* v Grenoblu, 5* v Molinsu, 5* chateau Panlup, Sauvigny nič*, ker se je bal, da ga zadržijo v samostanu, 5* Aubigny sur Nere, potem kao 12 ur čakanja v Salbrisu (malo Morgen, v bližini dvorec),  5*Blois in za češnjo na tortici +5* Chambord.

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)