Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Dej no on je skoraj prevrnil plovilo, sardine ni videl niti od daleč, so mu galebi vse snedli. Osebno sem bil le v strah, da se mi bo ves nažgan prikazal s kakšno sardino: Ruuuusta, rusta...

@vinotoč sem pred dnevi premišljeval, kako sem koga od vas modelov osebno spoznal. Jagoda, Vinko in Yetti so poglavje zase, ti si še najbolj resno deloval. Povdarek je na si. Saj veš, čiv, čiv.
Druhače pa v prometni piše cimos Haxlon, tem starim slo pujsem.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Aja Jagoda ma pujsa...aja Jagoda je mel pujsa. Ziher ga nima vec,so ga pozlatili pa je zdaj pri sejku v Dubaju. Sam je baraba tale Jagoda. Je naredil biznis pa nas vlece za nos pa nic ne pove.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dvorjan

A ste v Valdoltri kaj pobirali stave v smislu: Kaj bo prej - novo leto ali Jagodin pujsek?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

Jagoda

Citat od: bizi;110355Fantje jest bi se tud igral,a mi razložite pravila...

Za začetek se morš navedt kregat... Ostalo ni niti tako težko če maš mal prepiha v glavi.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: vinotoc;110703Vprašanje za Jagodo: a bo tvoj HY imek tudi KLAXON?
Si videl ono "žlahtno" rjo? Upam, da nisi dal vizitke tvojih majstora lastniku! Pismo kakšen žmah ima zadji okenčk, pa okrogli koloteki, pa klaxon, pa rja, pa...
Eh kaj bi to. Si jedel sardine?
LP vinotoc.

WTF
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: mirchi;110748Poletje...

:) Žal ne vem natančno...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Mam občutek da tale tema pridobiva na obisku. Vse vodi tja da tudi tisti ki so jo ustvarili nič več ne razumejo...
Dober je za kogar je ...

mirchi

Razumevanje je odvisno od barve las. Barva las je relativna stvar. Obstajajo izjeme,ki potrjujejo pravilo.

garac

@vinotoč, a boš šel med pujsarje? Priporočam, so fajn druščina, niso naduti, kot večina žabarjev (DS ipd)
drugo leto pa bomo še plastičarji naredili svoj pik-hari. Èe bo jagoda pridna jo povabimo, pa vinka, ki ima tudi eno plastično vozilo...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Ka tisti,ki majo pleh popravljen s poliestrom bojo tudi lahko prisli?

janez

Jest bom pa naslednje leto prišu z Bedfordom ... bo vsaj en lep avto . Sam, vam bom povprečje pokvaru... Ma Moj Bedford tolk kojev kot vsi tile prasci skup...

Pa obljubim ,da bom namest opel značke gor pripopal Citroen smrečko...

vinotoc

Citat od: Jagoda;110751WTF
Glej sliko! Tako lepo je, da ni res.
@ Garač: ne, ne grem!!!!!!!!:Hammer3:
Ostajam zvest svoji plastiki. Plastičarjev nas je tako malo, da se ne poznamo in se zato imamo fajn! Všeč mi je toliko kolikor sem, čisto malo spačkarja. Citroenar ne morem biti, ker vozim renoja. Pa ne bi rad bil non stop :AngelPray: - :AngelPray:
Sicer pa: ne more biti vsak mornar, kot ne morem jaz biti, ne biti čiv - čiv.
LP
Veder plastičar

PS
Avtorju fotografije se zahvaljujem za ta detajl!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

vinotoc

Citat od: janez;110786Jest bom pa naslednje leto prišu z Bedfordom ... bo vsaj en lep avto . Sam, vam bom povprečje pokvaru... Ma Moj Bedford tolk kojev kot vsi tile prasci skup...

Pa obljubim ,da bom namest opel značke gor pripopal Citroen smrečko...

Ti z bedfordom, jaz z renojem pa bodo vsi menjali avte. Ne ga srati Janez s kakšno smrekco (lahko z ono na vrhu cimpra), temu avtu paše samo napis Hymer, pa naj bo spodaj kar če! Tak ima žmah! Kot Ke-žmah!

@Mirchi: glede na to, kako plastičarji obožujemo poliester, mislim da bo vstop takim, ki niso ne tič, ne miš, strogo zabranjen
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Ja itak je čez celo haubo našraufan aluminijast napis Hymermobil ... spodaj pa oplov znak, ker je pač za nemški trg delan, vsi ostali evropejci so imeli pa Vauxhall značko.

Nemc ne kupi če ni "Najmško"...