Daljinec za odklep

Začel/a Damacenka, Januar 16, 2011, 06:11:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Damacenka

Pozdrav vsem! Zanima me kaj bi bila najboljša in najcenejša varijanta! Na xsari picasso imam daljinsko centralno odklepanje, vendar je prejšnji lastnik založil oz izgubil daljinca! Avto mi je smotano odklepat na kluč, pa še klučavnica me neki zajebava! Prosim če mi svetujete kako naj čim cenej pridm čez, da bom lahko odklepal na dalinca!

garac

Pismo, kaj je s temi ljudmi. Založil my ass, ampak ko slišijo ceno novega, so ga pač "izgubili"
Zna bit nekje 120€ na servisu. Ključ z daljincem in uskladitev
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

@garac:
Ja, tudi jaz bi tako dejal, dokler se mi ni zgodilo prav isto. Ko sem prodal C5, sem bil preprican, da vem kje imam rezervni kljuc od avta. No, po dveh vikendih iskanja ga preprosto nisem nasel. Kaj naredi 6 let, ce se stvari ne dotaknes ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

seba

Jaz se podoben problem rešil na pikasi l.2001 na tale način: (crknil mi je daljinec)
 Dal vrgradit nov modul za centralno zaklepanje (starega ven), zraven dobil dva pilota (daljinca). Cena 100 eur. Vse dela ok, lučka na utripalkah utripa, računalnik vse prikaže (če so katera vrata odprta), domet je daljši. Zdaj pač imam ključ in daljinca posebej (en ključ imam navaden + daljinca, na drugem pa je ključ z vgrajenim daljincem  in nov daljinec - ta je pač rezerva), vendar mislim da je bolje tako kot en nov ključ z vgrajenim daljincem in plačat 130 ali več eurov, pol pa spet crkne čip in nisem naredil nič. Tukaj pa le imam dva daljinca.

nekaj sem že tu pisal in fotka
http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=2382&page=4

alesz

Nisem našel druge teme,torej,rezervni del ,pokrovček z gumbi,dve rezervni tipki in barerija.......................

gregal

Pozdravljeni , temo sem prebral in imam vprašanje samo če se je morda na trgu sedaj pojavila morda že kakšna nova zadeva , namreč jaz sem uničil oba ključa , sedaj je moj avto postal nepremičnina. A obstaja morda kakšna možnost da se kupi samo "modul" za kodiranje ter kakšen majster da to zadevo sprogramira , namreč nov ključ pride cca. 130 € in ga je potrebno naročit iz francije , vsaj tako mi je povedal gospod iz citroen servisa.

Hvala vam vsem na pomoči

VESELE PRAZNIKE VSEM SKUPAJ

alesz

Kupi na servisu navaden ključ,ga neseš zreskat nato ti ga sproramirajo......
http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=50694&postcount=6
http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=179614&postcount=2
blokado ti upravlja tista mala ploščica....

gregal

Problem je v tem da nimam čipa z kodnim vžigom torej rabim nov čip. Ključ imam ... Kje se da dobit samo čip in programiranje .. Ker na servisu mi je reko da oni zadevo dobijo iz francije in še to samo v celoti ... Kaj pa naprimer izklop kodnega vžiga prek računalnika ?? a je to možno ?

alesz

CitatKaj pa naprimer izklop kodnega vžiga prek računalnika ?? a je to možno ?
Ja je.....samo ne vem če je to ekonomočna možnost,vsaj v osrednji Sloveniji ni,najceneje je ko t imaš zgoraj napisano Citroenov ključ,v njem je že transpoder,moraš ga nesti k ključarju da ti ga porezka,nato ti ga servis sprogramira,avto ti bo vžigal,zaklepal in odklepal boš pa peš,na roke s ključem.In kaj si delal da si uničil dva transporderja..?Načeloma če dobiš rabljenega iz starega ključa......novejšega lahko programiraš na starejšega,obratno ne.Rabiš zaupno kodo ki jo imaš na kartici vozila....

gule

Vprašajte recimo pri Volvu koliko stane ključ...120 eur se bo zdelo malo...namreč tam je še ena ničla zraven...

gregal

Kaj sem delal ?? bil sem ful preveč pametn . in sem preko ene spletne trgovine naročil novo ohišje , in sem brez pomisleka vrgel star ključ vstran. Ko sem ugotovil da avto ne vžge , starega ključa nisem našel da bi odstranil kodno vžig. Potem sem pa hotel iz rezervnega kjuča v katerem je kodni vžig vlit v ključ ga izrezat da bi ga vstavil v nov ključ z dalincem in sem ga poškodoval. Sedaj pa več ne dela in sem brez kodnega vžiga.. :(  ... ja vem da sem nerodn... jbg :(

zlomjo

gregal

zlomjo

Potem se mogoče da aktivirat z Lexio. Sem šel v meni za dodajanje ključev, pa je prvo stvar vprašal za kodo.

Snakes

Kupil sem Picassota, ki ima polomljena/izgubljena gumba na ohisju kljuca.
Verjetno si bom od kitajcev narocil novo ohisje.
Malo mi je smotano, ker kljuc ni zlozljiv kot je bil na navadni Xsari. A mogoce kdo ve, ce pase elektronika v taksno ohisje? Ta ima sicer se en dodaten gumb, tako da gre verjetno za drugacno vezje in dvomim da pase.