Nove gume ...

Začel/a mezy, Januar 12, 2011, 12:15:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

rok.si

Zdaj bom pa lahko iz prve roke kaj povedal o Vredesteinkah Sprint Classic, sem jih v petek zmontiral na GS. Prvi vtis je pozitiven, profila imajo res ogromno, so mehke kot žvečilni, avto gre precej raje v ovinek kot prej, dodatni obseg se sicer čuti, ni pa tako strašno. Deževalo še ni, upam, da bodo tudi po mokri cesti OK.

mickolino27

Zdravo Rok,

ze kaksen dodaten kilometer prevozen z novimi gumami? Kako se obnesejo po dezju? Tudi sam razmisljam o nakupu, cenovno gledano se vsekakor splacajo.

Lep pozdrav
                                                     Mitja

rok.si

Ja, tudi deževalo je že vmes, še vedno so mi všeč :) Bomo videli, kako bodo držale čez dve, tri leta, zaenkrat pa so super.

lp

mickolino27

Zdravo,

ima se kdo izkusnje z gumamo NANKANG CX668 145/80/15. Zanimajo me vasa mnenja.

Lep pozdrav
                                                        Mitja

mezy

Rok, po pol leta si zadovoljen z Vredesteinkam? Sem se odločil da bom točno te nabavil. Kje pa si jih naročil? lp

rok.si

Ja, sem kar zadovoljen. Sicer so gume še vedno nove, pa je težko reči, kakšne bodo, ko se bodo malo postarale.
Nabavil sem jih na //www.gume-direkt.com, lahko pa vprašaš tudi slovenskega uvoznika Cim, za kakšno ceno jih lahko oni dobavijo.

mezy

na tej strani jih zgleda ni več ali pa jih samo jaz ne najdem. Gledal sem tudi, da nankang ni več. Je možno da jih ne prodajajo več? Lahko bi jim kvečjem poslal kakšen mail če se jim slučajno še kaj valja. Imaš mogoče kakšen kontakt od uvoznika?

rok.si

Imajo jih, ne iščeš prav. Slovenski uvoznik... //www.cim.si

garac

vem za ene rabljene zx michelin 145x15
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mickolino27

Zdravo Mezy,

te rabljene Michelinke so stare koliko?

Lp
                                 Mitja

mezy

mickolinko mislim da si malo zamešal, pnevmatike ponuja Garac. Se pa pridružujem tvojemu vprašanju! :BigThumbs:

mickolino27

Mezy

ups oprosti....

Garac: koliko so stare Michelinke? :)

Lp
                                       Mitja

garac

Ne bi vedel z glave, bo treba pogledat so pa zelo malo vožene in v dobri kondiciji, lastnik si je namreč omislil nove 125x15. To sicer ni storil, ker bi bile obstoječe gume slabe, ampak, ker 125 lepše izgledajo na avtu.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mickolino27

Garac,

hvala za odgovor, ce bos kaj vec vedel pa prosim javi.

125/15 predvidevam da si je dal na spacka, upam da ne na GS.

Lep pozdrav
                                        Mitja

mickolino27

Nobene informacije ali gum nic vec?

LP