Sivo-sivi Charleston...

Začel/a janez, Januar 07, 2011, 01:04:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

krtija

Končano!!! Danes smo zaključili. Šlo je brez večjih težav in precej hitro. Hvala Keži, Lenku, Spačkolinu in Jagodi za vso pomoč pa Sintiji za golaž. Jutri ga še do konca sestavim pa spucam. Sledi še malo ličarije pa bo. Eno samo veselje!!!!

Lenko

Evo pa fotk. Kaj več pa ko bo čas.

dvorjan

Ste imeli kar lepo delovno akcijo. Pohvaljeni.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Pa še od mene ... Lep sončno - primorsko - štajersko - vetroven dan... velik smeha in šraufarije...

Evo me veseli, da ima Boštjan zdaj Spačka pri sebi.

Srečno pa uživajta...

mato

Evo ravno prav,zdej bo vreme počas toplo in se bosta lahko vozila.:emot112:

Gox

Dobra ekipa :BigThumbs: Pa je spaček spet na cesti.

garac

Pohvalno. Pa je zgodba končana. Zdaj pa še xm.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lenko

@garac Smo se včeraj menili da bi pred XM-om še tvojega meharija skup sestavili. Ker ni nobenih slik sumimo da nam kaj prikrivaš. Morda je pa res Hyundai.
Pričakujemo :take_picture:

garac

žal, odpade, ne zaupam jagodi, ta bi mi še namerno kaj pokvaril. Bom kar sam, mogoče ne bo fertik do božiča, ampak zdaj se spet vsaj malo premika. Avto za vsak dan imam, tako, da se ne mudi.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Sam Garač, res bi lahko kakšno sliko gor dal od tvojega meharija... tak spade da ti sploh ne verjamemo in se nam zdi da res hjundajija delaš... hehehe... usmili se nas pa slikaj malo.

Drugač pa ti pridemo pomagat, kaj pa je to... kanta poliestra pa čopič in valjček...

Lenko

@garac Brez skrbi, saj jagoda ni velik šravfal, je bil le pri bencinu zraven. Elektriko in zavore je delal pa spačkolin. Krtija se je sigurno celo pot domov sekiral kaj bo z avtom, ko ga je dal takim majstrom v roke kot smo mi. Je bil pa krtija zelo vesel da je imel v avtu le en sedež. Tako se je lahko domov peljal sam. Èe bi moral poslušat naše zbadljivke še kake pol ure bi verjetno doživel živčni zlom.
@krtija brez zamere saj veš da smo se mal hecali.

janez

A so še kakšne slike al sam te kar sva midva gor dala... ?

janez

Ko bom naredu akcijo betoniranja je Jagoda takoj za - pravi da je dober za beton polivat, Sintija ga je zastopla za "beton vlivat" pa sem ji danes razložil da za "zalivat"... pa je bilo pol ure smeha v hiši...

Lenko

Fotke so še. Pošljem po mailu. Pa video je tud kakšen.

janez