Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

No pa saj sa kar dobro držimo namena teme drugače. :) Sem pa tja ima kdo kake prebliske. Ma je kar fina, da malo popestri dogajanje na forumu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

@gigo - zanimivo je, kako ti vedno misliš kontra meni. :-) In kako večkrat med vrsticami rad poudariš, da si pa le na admine strani in sprememb pač ne bo ...

Jah vidiš - včasih se najde v tej temi kaka dobra fotka kakega CX ali kaj podobno, res posebnega. Pa je potem treba malo spremljat.

Še vedno se pa sprašujem, a je bil kateri od včeraj videnih pri Toniju od katerega od "naših" ... Oz bom drugače rekel - nekoč sem poznal lastnike temno modre Xantie Berline2 HDi ... Zdaj jo pa redno vidim pri Toniju. To pomeni, da je od enega od zaposlenih ali zgolj naključje.
OK

LP
Primož

gigo

Citat od: Citroenovc;150758@gigo - zanimivo je, kako ti vedno misliš kontra meni. :-) In kako večkrat med vrsticami rad poudariš, da si pa le na admine strani in sprememb pač ne bo ...

Jah vidiš - včasih se najde v tej temi kaka dobra fotka kakega CX ali kaj podobno, res posebnega. Pa je potem treba malo spremljat.

Še vedno se pa sprašujem, a je bil kateri od včeraj videnih pri Toniju od katerega od "naših" ... Oz bom drugače rekel - nekoč sem poznal lastnike temno modre Xantie Berline2 HDi ... Zdaj jo pa redno vidim pri Toniju. To pomeni, da je od enega od zaposlenih ali zgolj naključje.

Zadnje čase deluješ vsaj meni malce bolj napet pri pisanju ker vidim, da te motijo stvari ki te prej niso. Te pa z veseljem vabim na pivo al pa glaž terana pa bova kako rekla in boš vidu da nisem čito nič nate napičen. Je pa res, da sem moderator, ki v sklopu drugih ustanoviteljev odločam glede tega foruma. :BigThumbs:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Citroenovc

Ja za tole dotično temo priznam, da me je začela motiti. Sem tudi pojasnil zakaj. Originalna ideja se mi ni zdela napačna - kot rečeno - videti in prebrati kaj o kakem redkem CXu, ki je bil opažen in podobno - super. Ali pa pocukati za rokav nekoga, ki ga že dolgo nisi videl - pa paše med forumaše - in potem to obelodaniti še tu. Nič narobe.

Ampak kar neko klofanje fotk slučajno srečanih Citroënov na cesti ali pa pisanje "danes videl 4 primerke na cesti pred/za mano" - se mi pa res zdi predvsem smetenje.

In ja, če pomeni, da sem napet, ker sem se malo naveličal neutrudnega pametovanja soforumašev o vprašanjih, ki bi jih recimo s kratkim obiskom ali klicem najbližjega npr. mehanika razrešili in potem z zapisanimi ugotovitvami na forumu še komu pomagali ... in to tudi napišem - ja, potem sem napet.

Za teran pa se bova zmenila, evo. Z veseljem. Rada nabirava sobotne ali nedeljske izlete po tistih koncih naše male državice.
OK

LP
Primož

krtija

gigo

Citat od: krtija;150761@citroenovc: ti dam čist prav

Glede terana in pive al.. ha ha ha. http://www.citroenar.eu/showthread.php?p=114714#post114714 legenda.:emot77:

@citroenoc Pokliči me kakšen dan prej pa prileti. Sam če boš siten te v sod od 10000l zaprem pa s tvojimi bjondami se odpeljem.. mislim čist tako nedolžno seveda. :emot70:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

krka964

Evo, razlog za site debate smo mi sami,ker pač pozimi čuvamo svoje "konzervice" na "suhem, zračnem in temnem prostoru", potem pa nastopi pomanjkanje dogajanja. Razen Kežata, pa še kakšnih, se pozmi res ne silimo na ceste, potem je pa vsak citro dober, da se ga ovoha. Rešitev: Dobra zaščita avta , pa na cesto. Sam se že dve leti odločam za zaščito nekje v Škofji Loki pa bolj slabo kaže. Še sedaj pa ne vem, kdo je kupil tistega rjavega breaka 8. Ga je kdo srečal na končni postaji?

ModelJT

Citat od: krka964;150800Evo, razlog za site debate smo mi sami,ker pač pozimi čuvamo svoje "konzervice" na "suhem, zračnem in temnem prostoru", potem pa nastopi pomanjkanje dogajanja. Razen Kežata, pa še kakšnih, se pozmi res ne silimo na ceste, potem je pa vsak citro dober, da se ga ovoha. Rešitev: Dobra zaščita avta , pa na cesto. Sam se že dve leti odločam za zaščito nekje v Škofji Loki pa bolj slabo kaže. Še sedaj pa ne vem, kdo je kupil tistega rjavega breaka 8. Ga je kdo srečal na končni postaji?

Zeko bo vedel. Baje da je nek znanec al nekaj podobnega.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Citat od: krka964;150800... Še sedaj pa ne vem, kdo je kupil tistega rjavega breaka 8. Ga je kdo srečal na končni postaji?

Jaz sem v stiku z lastnikom breaka... kaj več pa ko se razvije :)

Zeko124

me je klical gospod zadnjič če mam kak regler za Amija, pa se že 10 dni odpravljam k njemu. En dan bom našel čas... Da si ga ogledam. Tomos Ami 8 Break, 1972.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

frodo1

Citat od: gigo;150765Glede terana in pive al.. ha ha ha. http://www.citroenar.eu/showthread.php?p=114714#post114714 legenda.:emot77:

@citroenoc Pokliči me kakšen dan prej pa prileti. Sam če boš siten te v sod od 10000l zaprem pa s tvojimi bjondami se odpeljem.. mislim čist tako nedolžno seveda. :emot70:

Upam, da ga v resnici ne zapreš v sod, lahko se še kdo najde in če jih bo preveč, boš imel premajhen sod.
:emot87:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Lovro

Citat od: Citroenovc;150760Ampak kar neko klofanje fotk slučajno srečanih Citroënov na cesti ali pa pisanje "danes videl 4 primerke na cesti pred/za mano" - se mi pa res zdi predvsem smetenje.

Sej vem, da nisi mislil mene osebno ampak...
Men je pa kul, če se peljemo 3 C5 III v vrsti... to se mi še ni zgodilo, pa sem precej na cesti... C5 III kljub vsemu le ni tako pogost na cesti, kot kak drug model ali znamka.

Zato sem to tudi napisal...  raje malo posmetim neko dokaj splošno (in že dokaj zasmeteno) temo, kot pa da bi samo zaradi tega odpiral novo.:BigThumbs:

Kaj čmo - različnost mnenj nas bogati ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Citroenovc

Mislim, da ne bo bojazni - en glaž bo šel, kaj več pa - če drugega ne - vozim. Tako da ne čutim nobene potrebe po večji količini.
OK

LP
Primož

dvorjan

Citat od: gigo;150765sod od 10000l

Uf, pri tebi bi pa lahko cel forum dlje casa obravnaval "tekoco problematiko". :BigThumbs:
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

biga

A niso to blodnje in splošne razprave? Sem zvedel,da sem bolan, ker si želim, da na mojem bodočem c3 ne bi pokale vzmeti. Še najmanj si takšnega defekta želim med vožnjo.