Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

@garac:
Do minute pred zacetkom tekme sem ti sparal vstopnico in zapestnico za na tribuno (in sotor) Super VIP, ne le VIP, pa nisi vrnil klica. Kdo je potem tu "grd"? Bi lahko iz prve spoznal, kako se ga nazira ta nasa slovenska smetana ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

devil

Včeraj na AC med Ljubljano in Grosupljem videla na avtovleki rjavega amija ... mislim da je bila samo školjka kolikor sem na hitro videla :BigThumbs:
:funny34d:

Zeko124

Citat od: devil;149108Včeraj na AC med Ljubljano in Grosupljem videla na avtovleki rjavega amija ... mislim da je bila samo školjka kolikor sem na hitro videla :BigThumbs:

Bizi?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

Nope.
Bizijev je pistacija v kombinaciji z belo.
No, vsaj bil je včasih tak...

Hm verjetno je bil na avtovleki, ker je rjav in konec koncev ker Ami pa ni (vsaj malo)rjav??  

Hjah kr zakomplicirana zadeva, ja.

Zeko124

Citat od: sušo;149129Nope.
Bizijev je pistacija v kombinaciji z belo.
No, vsaj bil je včasih tak...

Hm verjetno je bil na avtovleki, ker je rjav in konec koncev ker Ami pa ni (vsaj malo)rjav??  

Hjah kr zakomplicirana zadeva, ja.

Glede na to, v kateri smeri je šel, bom že zvohal ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

devil

zeko nwm pol točn kam je šou :D sam na hitr sm ga na AC vidla :D

ModelJT

Ja sej on je vprašal v kero smer se je peljal. Al je šel iz Grosuplja proti Ljubljani ali obratno?
[SIGPIC][/SIGPIC]

devil

Citat od: ModelJT;149132Ja sej on je vprašal v kero smer se je peljal. Al je šel iz Grosuplja proti Ljubljani ali obratno?

Mislim da ni vprašal :D ampak za vsak slučaj šel je iz Lj proti Grosuplju :D

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

"prostorska stiska" je prodajal enega rjavo rjastega amija... Mogoče ta?

devil

heh tud to je opcija :D sej bi še kej več povedala pa sem bila na žalost na poti v Ljubljano pa nisem veliko na hitro videla :Hammer3:

garac

dvorjan, noben ni bil grd, ampak tvojega klica nisem opazil, potem pa smo po prvi tretjini itak zapustili zadevo. Za elito dobro vem kakšni so in čutim bolečine v predelu... zanje.
Evo, da zdaj, ko si napisal nisem vedel, da si me klical.
Si pa vsaj ti užival v tekmi, ker mi itak nismo videli niččč
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krka964

Kar se tiče rjavega amija break, naloženega na avtovleko gre po moje res za "prostorsko stisko". Sem glavo zavil na vratu, ko se je to peljalo mimo. Srečal sem ga pa na Muljavi, ko se je peljal nekam dol proti Žužemberku, Èrnomlju, morda Metliki? Definitivno gre za avto iz omenjenega oglasa. Je pa kar strašljivo, da te takole lahko cela Slovenjia sledi, kam se pelješ! Ravno sem nameraval povprašati, če kdo kaj ve o zadevi, pa vidim, da je debata že razvneta. Še kaj več o novem lastniku? Je šel mogoče v izvoz ?

janez

Grozljivo je bolj to, kako preprodajalci služijo ...

Zeko124

Citat od: krka964;149143Kar se tiče rjavega amija break, naloženega na avtovleko gre po moje res za "prostorsko stisko". Sem glavo zavil na vratu, ko se je to peljalo mimo. Srečal sem ga pa na Muljavi, ko se je peljal nekam dol proti Žužemberku, Èrnomlju, morda Metliki? Definitivno gre za avto iz omenjenega oglasa. Je pa kar strašljivo, da te takole lahko cela Slovenjia sledi, kam se pelješ! Ravno sem nameraval povprašati, če kdo kaj ve o zadevi, pa vidim, da je debata že razvneta. Še kaj več o novem lastniku? Je šel mogoče v izvoz ?

Rado, mislim da ga ne bo problema zvohat ;). Število Amijev v našem koncu se hitro povečuje, žal je od tega 2/3 krš.

www.keramika-genorio.si