Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Včeraj videl Vojkota v Kopru ... malo me je čudno gledal, ker sem bil sopotnik v Passatu :)

Večkrat pa sem že srečal na cesti tega belega spačka .... danes pred trgovino ... Lepo zrihtan ...

poznate voznico ?

garac

poznamo, tudi mamo in očeta, ki je tule gor na forumu in te bo za ušesa, ker se za hčero plaziš, pol maš pa spačka za izgovor
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dexterboy

Ja končno da je nekdo tudi mene videl. Èaki mal, se bom prvo uščipnil da se zbudim :)
@ModelJT, bila je to moja rdeča blondinka pa jest sem bil za volanom s povezano glavo.
Je bil dan krvodajalstva.
Sem pa včeraj našel moje stare slike in hvala bogu niso šle v večna IT lovišča, jih moram pomanjšati pa objaviti. Fsi slikajo ene jest pa kao nepismen, lol ...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

dyane

:emot119:Èisto vsaki dan vidim eno dijano--ženino
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

včeraj videl na prvi pogled lepega zelenega spačka pod nadstreškom v okolici Iga.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Jogador

Jaz sem pa prejšnji teden srečal eno zelo zanimivo mrcino, CX karavan, rdeče barve, z Lj registrsko. Izgledal kar ohranjen in originalen...

Aja, pa tista italijanska xantia break, ki se je vozila po lj, pa je bila vmes razbita, se spet vozi, kao nekaj popravljena za silo =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Tiki

Danes v NM opazil temno modrega XM break, MB tablice... @GSclub?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

GSclub

Včeraj in v sredo sem bil v NM, ja. Na poti nazaj pa v LJ na izvozu Rudnik srečal lepega oranžnega GS - kako lepo je videt GS na cesti...in kako lep je...

dvorjan

Danes naletel na tole situacijo. Za volanom pa mozakar s klobukom na glavi. =) Verjetno starejsi, ker je tudi na napacen pas cez krizisce zapeljal ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

vinotoc

Dvorjan, a sta bila dva pasova pred tem semaforjem za levo zavijati?
Èe ne, in sta potem naprej iz križišča dva vozna pasova, lahko menjaš vozni pas v križišču!
ZPrCP 59. člen, 3. odstavek
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

ModelJT

Kok se jaz spomnim je na tem križišču samo en pas za v levo. PA jaz sem ga razumel, da je v nasprotno smer zapeljal.

Drugače sem pa danes videl enenga srebrnega CXa. Se mi zdi, da je to tisti, ki ga je garač že parkarat slikal in ga naj bi vozil en Makedonec.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

@vinotoc:
Drzi, en pas za zavijanje v levo je. Vseeno pa pricakujes, da bo najprej zavil na "notranjega" in sele potem menjal. A ocitno se motim. Nic hudega, pri manevru ni bil ogrozen nihce. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gregor

Danes sem pa eno grupo XMov videl parkirano nekje med Mostom na Soči in Idrijo.
Sem si vam drznil trobit. :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

mirchi

Da bi se pa ustavil...saj nebi bli jezni. Se en rus vec na dvoriscu?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

gregor

Ah saj bi ustavil, pa sem ravno šus dobil. :-)
Ja, še en. Z XUD9 srcem. Sicer bo jutri obdukcija pokazala, kaj točno se je s srcem zgodilo.
Kakšno bo novo srce, se še ne ve. Močno se nagibam k XUD11.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio