Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Ja jaz sem bil v Amiju. Sem se peljal iz srečanja z mojo bivšo dijano in amijem... Malo sem šel pogledat ,če se jima dobro godi pa tak...

Xandrej

Citat od: mirchi;90135Zanimiv dan,srecal Xandreja,spoznal nekaj novih ljudi,videl 9-devet!Xm-ov,4 razlicne vozil,pa kolega je kupil fantasticnega turbo c.t.-ja katerega prvi lastnik je bil MNZ V Kopru. Nisem vedel,da so meli CItroene.

Zvecer na poti v sluzbo srecal oranznega Amija s celjsko tablico.

Mirči. Jaz sem celo videl ko je zeleni XM vlekel na prikolici zelenega xm-a... Kaj si nor... To je pogled!!!

mirchi

Ni malo kasneje je zeleni Xm spet vlekel zelenega Xm-a.Včeraj je blo vse zeleno.

Zjutraj na poti iz službe zopet srečal oranžnega Amija,ha Janez,zdaj sem pa videl,da nisi ti vozil.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

mirchi

V zadnjih dneh mam vsak dan Mini meetinge xm-ov na dvorišču.

psihopat100posto

ja mirchi še enkrat hvala za robo, škoda edino da je bla cesta zasnežena in nisva mogla 24v malo bolj stisnit skozi vaše ovinke!:)
lp

mirchi

:BigThumbs:mormo  zadevo ponovit,pa naredit čimprej maksi meeting xm-ov,pol bomo pa probali.

Lamy

Včeraj sem srečal to zeleno C5, ne vem pa kdo bi lahko bil, ker sem jo videl prvič. Danes zjutraj pa srečal srebrnega XM z reg. MS - ?? - 911
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Tega srebrnega xm-a velikokrat vidim pred sparom v bistrici.

mirchi

Tega xm-a velikokrat vidim pred sparom v bistrici. Pa tvojo bivso zverino tudi.

garac

ajej, saj vem, zdaj sem pa malo razmišljal kot policaj, sem mislil, da gre za  njegovo bivšo punco, potem sem se spomnil, da najbrž za C5
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Včeraj sem šu po šoli mal na sprehod in vidu tut kej zanimivga. Prvo je bil Peugeot 205 GTI, potem pa še tole.

P.S. Proti večeru je pa še Berlingo na dvorišče prpelu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Citat od: garac;90486ajej, saj vem, zdaj sem pa malo razmišljal kot policaj, sem mislil, da gre za  njegovo bivšo punco, potem sem se spomnil, da najbrž za C5

Ja sem cudno napisal,za avto se gre.

Lamy

Citat od: mirchi;90482Pa tvojo bivso zverino tudi.

Ja, tudi jaz jo še večkrat vidim, ko mam pot v Bisterco. Mislim, da zdajšnji lastnik dela v Big Bangu
[SIGPIC][/SIGPIC]

saxovts

Citat od: garac;90552danes sem srečal: mato, saxovts, toro, arcf, vidobbb

Odkril eno novo lastnost, ki jo do danes pri žirovcih še nisem zaznal.

hehe garač kakšno lastnost?  a to da mene oče ne pretepa hehehehehe

garac

danes pa sem srečal, Tadej Jenko, Krtija, Spackolin in arcf
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/