Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dexterboy

Ojla!

No, da še jaz dodam, da nisem  srečal še nobenega forumaša na cesti :emot15:

Jih pa tudi ne poznam, prej bi spoznali mene po dveh nalepkah in po tem, da moje kile nagibajo avto na voznikovo stran.
Aja, sej res, mam hidrauličarja, LOL!

Resno; @garač, una Xantia 2.0 CT ki je bila omenjena na prejšnji strani, kateri bodo ven pobrali motor, je mogoče spojler na voljo, kaj veš? Mislim, je to možno naknadno gor dat ali ne?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

dexterboy

Ja, najlepša hvala, bom poslal message.
Sicer pa moram poklicati Markolina, mi zaupaš njegov GSM.
Me je enkrat klical zaradi tiskalnika, pa nisem takrat dal v spomin telefona...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Lenko

@Keža še mal pa bo zalaufal mednarodni biznis. Kar tako naprej pa se bo glas o tvojih delih razširil po Evropi.  
Louis Barbour je res legenda. Zanimivo je to da smo ga Vrhničani srečali na srečanju na Jezeru Borovik, ki so ga organizirali spačkarji iz Osijeka. Takrat sploh nisem skapiral da je to on. Že prej sem videl  njegove filmčke na Youtubu. Takrat na srečanju pa so mi ga predstavili kot Luisa iz Anglije, ki sedaj živi na Hrvaškem in zbira menjalnike za obnovo. Sem si mislik OK. Šele sedaj vem da sem srečal legendo.
Nasliki ga vidite v ozadju (moder pulover in brada)

janez

Ja to je ta. Jaz ga poznam že dolga leta in vedno ko sva se videla je bilo v stilu ... zdravo... zdravo... kak je ... OK... Ok... adijo... adijo... Zdaj me je pa presenetu in se pojavu v moji mali garaži.

Trg je odprt, poznajo moje delo ljudje okol in okol. To ni problema. Ustavi pa se vedno ker nimam ... firme. Za firmo pa nimam ja*c... je*i ga.

lugr78

danes se sprehajam z mlajšim dedičem okoli in vidim tegale pri sosedu. Je kdo od vas?
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

Gox

Jaz pa večkrat po Kopru srečam srebrnega XM-a. (mislim da zadnje verzije) Tudi včeraj sem vozil za njim ... ima pa močne belo/modre luči ... ne vem al je Xsenon kit, ali samo Cool blue žarnice ...

Je to kateri s foruma?

@Mirchi bo verjetno vedel

Lamy

Tega lepotca pa sem srečal v soboto. Kdo je???
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Citat od: Gox;91517Jaz pa večkrat po Kopru srečam srebrnega XM-a. (mislim da zadnje verzije) Tudi včeraj sem vozil za njim ... ima pa močne belo/modre luči ... ne vem al je Xsenon kit, ali samo Cool blue žarnice ...

Je to kateri s foruma?

@Mirchi bo verjetno vedel

To je tisti primerek,kin se na netu prodaja.Ma pa ksenon kit not.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

2sv

jaz sem pa včeraj ko sem se z motorjem vozu videl eno oranžno diano in to 2x  na kidričevi cesti v celju   danes sem pa videl enega čarlija v štorah pri celju  je ime sprednje luči take da so rumeno svetile se kdo prepozna   slikat nisem mogu ker sem bil na motorju  lp.

dyfan

Citat od: 2sv;91626jaz sem pa včeraj ko sem se z motorjem vozu videl eno oranžno diano in to 2x  na kidričevi cesti v celju ...
Èe je bila ta iz avatarja, potem... vem kdo jo je vozil.:emot151:
Lep pozdrav!

mirchi

Citat od: Lamy;91518Tega lepotca pa sem srečal v soboto. Kdo je???

Ta je od Martina.Cista pravljica.Letnik 99,realnih 130 tisoc,v notranjosti vonj po novem...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Martinov je moder... Doma pa še CX iz trgovine.... uiiii

janez

Citat od: 2sv;91626... danes sem pa videl enega čarlija v štorah pri celju...

Neke težave je imel , me je klical in spačka prišlepajo danes - jutri k men...

dvorjan

Jaz pa sem prejle v LJ na Dunajski cesti videl lepega Charlestona z MB tablicami. Vodil ga je sivolasi in sivobradi mozakar. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez