Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grozny

ooo da dam še jaz moj lonček

včeraj popoldne sem v Kp pred Snack bar-om vidu Pujsa-kot nov. Bež barve in Kp tablice.

kdo bi si mislu da bo kaj takega v naših koncih.

sicer pa sem enega živo rumenega pred leti vidu v Lj-Vodmat
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

coyote

Citat od: grozny;91778ooo da dam še jaz moj lonček

včeraj popoldne sem v Kp pred Snack bar-om vidu Pujsa-kot nov. Bež barve in Kp tablice.

kdo bi si mislu da bo kaj takega v naših koncih.

sicer pa sem enega živo rumenega pred leti vidu v Lj-Vodmat

Ja, tega boš zdaj pogosto videval na Obali...:)
Ni pa kot nov, očitno si šel prehitro mimo.
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

A.T.K

Citat od: dvorjan;91663Jaz pa sem prejle v LJ na Dunajski cesti videl lepega Charlestona z MB tablicami. Vodil ga je sivolasi in sivobradi mozakar. =)

..po Mariboru se drugače dva sivobradača vozita z čarliji)  kratkolas pa dougolas:)

garac

danes sem srečal enega mladega člana graetz-(martin), xandreja, in jenko tadeja.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

garac

Ne, ne tvoji k nam pridejo. Èakaj kdo je žadnjič pisal, da je bil pri nas v Sloveniji? Se mi zdi da ravno ti haha
Saj vem, k nam hodite v štacuno, da pol na Trojanah štemplate, da dobite ddv povrnjen ane
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Ka ma kravzlasti zarad refoska tako barvo,ak je znamka avta v ozadju kriva?

Kriv sem. Sem bil v soboto spet gor,gorenjci nocete delov pa mormo mi gor hodit,da razdiramo. Naslednji obisku,upam da ne delovni,se pa javim,bom sel malo Zoka pozdraviv,pa Miho tudi.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

He he... Citroenčki v garažah vun pa renulte v to sol pa sneg... he he... Nimam vinjete še pa sem moral z taščinim prit... Èe je še ne rabim pa moram nabavit... eh bo že...

štemplali pa smo v trojanah pol pa nazaj v avtrijsko srbijo.... he he...

mirchi

Sami neki izgovori...Preveč ti žere,to je krivo...:emot70:
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

He he... :BigThumbs:

Hudič pa nekaj ruži pa ko je 1 meter snega se nemorem peljat 240 km/h pa naj gre v rit ta citroen...  :breaking_pc:

Lovro

Citat od: mirchi;92463Sami neki izgovori...Preveč ti žere,to je krivo...:emot70:

...pa sigurno mu hidravlika pušča.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

superca13

Citat od: Lovro;92562...pa sigurno mu hidravlika pušča.

Ne ne, X špara, da bo imel lepega C5 oltajmerja :emot68::emot68:

Xandrej

He he... Ja pa LDS-a nimam več pa klima ne dela pa šestak ruži... Kaj češ...

krtija

Včeraj srečal kradljivca imena Jagoda po domače Rok pa Kežmahovega Janeza pa še Spačkolina. Prebluzil sem pol Slovenije, dostavli smo šasijo za Spaka in prevzel porihtanega XM-a. Kako fantastičen dan...

bizi

Jest pa končno tud samga sebe srečal.Me je že mal skrbel.
bizi

janez

Danes bil @Krosman pri meni na klepetu ... zjutraj pa delegacija z rebrasto spačkovo haubo (so me v pižami dobli...)