Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Ja luba duša Vinotoč... Kaj si pa delal v slabi družbi in na slabem kraju? To si pa od tebe ne bi mislu madona... tc,tc,...

saxovts

jap tudi vinotoč je zapadel v tako družbo na takih krajih hehe.

vinotoc

Citat od: janez;88945Ja luba duša Vinotoč... Kaj si pa delal v slabi družbi in na slabem kraju? To si pa od tebe ne bi mislu madona... tc,tc,...

No, ja, pa ste me ujeli. Včasih je res molčati zlato.:argue1:
Se posipam s pepelom in naj bo, bom drugače povedal: Včeraj sem srečal Saksovts. Bil sem v dobri družbi in ob dobri kapljici v dobri oštariji.
LP vinotoc.

PS
V kakšni družbi je bil Saxovts?
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

hehe mislim da v kar dobri družbi

Lenko

Včeraj sem na poti iz Ljubljane proti Celju pred Trojanami srečal turkizno zelenega DAK-a z KP tablicami. Žal ni bilo časa za fotko.

superca13

Včeraj srečal Janeza v Mb. Pravzaprav njegovo zeleno dijano, parkirano ob cesti, janeza pa od nikoder ;)

superca13

Ups, opažam da janez ni več lastnik te dijane.

garac

Na ta lep in sončen dan sem se srečal z el zlikovskim, pa njegov oče je bil in arcf
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Citat od: garac;89581Na ta lep in sončen dan sem se srečal z el zlikovskim, pa njegov oče je bil in arcf

Hja, pobec je bil zgleda spet žejen... :Hammer3:Zliko, kaj rad tišči roke v varžet! Jaz sem pa danes srečal Tikija in njegovega belega XM-a, tokrat za spremembo opranega... :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

ne, ne zliko je šel v Mengeš po obnovljene luči za njegov CX
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

@zeko ti pa tvoj veržet ;) če pa je mrzlo, zraven tega pa ni bilo nič, kaj bi v rokah držo.

Gox

Citat od: zlikovski;89609@zeko ti pa tvoj veržet ;) če pa je mrzlo, zraven tega pa ni bilo nič, kaj bi v rokah držo.

Èe ni kozarca blizu, se da roke v žep a ne :)

zlikovski

Ali ta je pa bila dobra, vprašam garača kje se dobimo, pa mi da domač naslov, pa me gremlin usmerja čez lesen most na sredino njive in prispeli ste na cilj! No ja zraven je še bil potoček :emot15:

saxovts

danes srečal cx-a, pujsa ter diano od poljan proti škofji loki.