Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Citat od: A.T.K;108500..kdo se pa vozi po štajerski metropoli z krem geesom (palasska z tablicami moævirja)?

pa še nekdo se vozi z rdečim gees super (zbledela barva, radkape od pallas, tablice močvirja). Enkrat stal v bresternici pri bivšem motelu, večkrat opažen na cesti...

A.T.K

..,slikar, z Zreč..taisti model ma še kluba z SG tablicami pa enga karavana. Ta rdeči je pa včasih na ,rentanju,

janez

Pa okol bajte v Zrečah pokopališče Dyan - amijev, poršejev in beemvejev...

superca13

A to misliš tam ob cesti proti Rogli?
Jaz sem pred kratkim z začudenjem ugotovil, da je par sto metrov od mojega doma nekdo ustvaril pravi britof A serije. V čem je fora, da ti okoli hiše, ob hiši, v hiši stojijo in crkujejo avti, ki jih ne uporabljaš?

Lovro

Danes sem na poti v službo peljal vzporedno s srebrnim Berlingom, ki je imel na stranskem oknu tablico z mojim imenom (Lovro). Verjetno ima otroka Lovrota. Zdi se mi, da ima tudi en od forumašev otroka s tem imenom. Je bil torej kdo od vas?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

Danes ponoči, nekje ob 02h, sem v Kp srečal enga modela, ki se je z DS3-ko vozil po mestu z dnevnimi lučmi. (torej samo LED + pozicija)

Pripeljal mi je naproti, uspel sem videti samo prvi del tablice >> LJ, barva DS3 temno siva, streha temna, zaradi teme nisem uspel barve ločit ...

@Dvorjan, da nisi bil ti na obali?

(Avto je bil na hitri pogled enak, pa tablica LJ ...sam cifre pa nsiem vidu)

dvorjan

Ne, nisem bil na obali. =) Zal.

Sicer pa mi ni jasno, kako bi lahko vozil z dnevnimi lucmi ponoci - saj delajo ali samo pozicije ali pa kratke - tudi na avtomatiki preklopi na kratke. Razen ce je kaj drugace luci vezal ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Pol imas se enga enakega DS3 ja v Lj  :) Ponoci pa se da ledice vklopit ce das stikalo na 0. Gorijo led+pozicija. Ce das na pozicijo delajo sam pozicije, na kratkih sam dolge/kratke in na Auto pa sam preklaplja kot hoce :)

Pyr0Beast

Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

amipick

Od dolgoletnega spačkarja iz KP(Hrvatini),Sandi.Na to dyanco skrbi kot na otroka.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Pyr0Beast

Je lep avtoček. Škoda le ko ga je zaprašilo od mimovozečih.
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

2sv

danes sem pa opazil   beli  GS z koniškim  grbom parkiran na avtobusni postaji nasproti zdravilišča v laškem mislim da je  od rok.si če ni me naj gdo popravi

rok.si

jep, moj avto je bil... GS mi jo je danes lepo zagodel.. drugače je parkiran drugje... Ti, 2sv, a je tvoj tisti živorumeni spaček, ki je včasih parkiran nasproti železniške postaje pri Secaplastu? Lep!

2sv

točno ta spaček je moj ti pa si mel včasih parkiranega tam pri kumunali laško ane

ps kaj pa ti jo je zagodel če ni skrivnost

rok.si

Počilo je uho za "zajlo" na vilicah menjalnika (ki potiskajo sklopko) in se je komaj še dalo voziti. Danes je že zavarjeno (če bi hotel zamenjati bi moral vzeti motor iz avta). Smola...