Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Vse nasteto drzi.

@Garac: A sva se midva srecala na cesti v petek kak kilometer pred Jesenicami (okoli 15h)? En svetlomoder berlingo mkI s KP tablicami mi je nasproti pripeljal ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lenko

Včeraj nam je od Konjic do Ptuja sledila bela dijana. V avtu starejši par. So jo pa kar lepo prepucali. Vse do 120 km/h je šlo.

janez

Smo jo opazili ja...

Lenko, si bil tu... pa se nisi oglasil...

Lenko

Žal sem bil sopotnik v Oplu in nisem imel časa da bi se ustavil. Trgatev je resna reč pa ne zgleda da zamudiš. Ko bom pa spet kaj na tistem koncu se pa sigurno ustavim.

Zeko124

V Grosuplju pred 1 uro srečal belega CX Break, na prvi pogled nobene znane nalepke... Kdo znan?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

MSrougeZX

Danes srečal forumaša sokrajana pri lokalnem serviserju...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

ModelJT

Ste ko babe, one skupaj na WC vi pa na servis hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

ma saj se tudi na cesti kdaj srečamo, pred dnevi se mi je za rit pripeljal Micho, potem pa nama je nasproti pripeljal še Jani-furgon
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Citat od: MSrougeZX;111449Danes srečal forumaša sokrajana pri lokalnem serviserju...

Da ne bo pocasi kot z vozniki Renojev. Ko se zjutraj na servisu vse zmenjn,pa se pol na kavi nimajo vec kaj.:-)
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

žabec

Včeraj popoldne sem videl dobro vzdrževanega spačka temno modre barve z LJ registracijo, zavijal je proti Merkurju v Šk. Loki.
Samo ena boginja je prava !

saxovts

Citat od: žabec;111465Včeraj popoldne sem videl dobro vzdrževanega spačka temno modre barve z LJ registracijo, zavijal je proti Merkurju v Šk. Loki.

to bom pa najbrž kar jest bil hehe :P

Zeko124

Na današnji skoraj vseslovenski turi četverice + Xantia smo med drugim srečali tudi Mirchija in Gergorja :). Fajn popoldne...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Danes opazil modrega XM-a iz a.net v Ljubljani v bližini Gimnazije Bežigrad, malo naprej proti pokopališču Žale pa sem opazil Xp, ki se mi zdi da ima TCT-jeve feltne od Xantije. Celjske tablice. Nobenega pa ni bilo časa slikati.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Zadnje čase ko sem v LJ nonstop parkiram v Prulah ob Ljubljanici in na parkirišču je vedno parkirana tale beštja. A kdo od lastnikov na forumu? ... aja pa še visa mk1 z original starimi malimi špagetarskimi tablicami.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/