Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dexterboy

Kaj so kje v Bohinju dobri čevapi?
Sej ne da bi težil ali pa delal reklamo, ampak ker imate vedno pri sebi fotkiče, pa hodite tako dostikrat na hama hama, dejte poslikat pa objavite na futrovniku. To ma moj sodelavec čez, bomo lahka videli, kam zaviti na papico :-)
Aja, link: http://futr.blog.siol.net/
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Zeko124

Srečal popolnoma zelenega porihtanga spačka z mal porihtano streho v Baški (Krk), imel pa je Zagrebške tablice. Žal ga nisem imel prilike slikat ker mi je moj dragi Nikon v znak protesta ker mu nisem privoščil malo štroma crknil 5 minut prej.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Tiki

Danes srečal Gregorja ter Zekota =)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

vinotoc

Danes prideva z ženo iz trgovine in še ne razpakirava, evo ti dva tipa na našem dvorišču. Po kaj sta prišla še zdaj ne vem, vem pa, da sta prinesla vino.
Šo ti to beše bordeaux???
LP vinotoc
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

ModelJT

Tako ja, brezalkoholno, da ne boste plačevali.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Danes se nas je pa kar nekaj nabralo. Srečal Tikija, Devila in celo Pyrobeasta, ter naredil en kratek krog (seveda na zadnjih sedežih) z famozno Xantio Activo. Pa še par slikic :).

Skratka Activa se po mojem skromnem mnenju pelje lepo, kljub škrtanju je Tikiju uspelo prestaviti v R izprve. Je pa zelo zanimiv občutek ne-nagibanja v ovinek. Hvala vsem, ki ste mi polepšali včerajšnji dan :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

Saj pa nisi vec tak mlad,da nebi smel sedet spredaj.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

ModelJT

Zeko kaj ma tista Activa neko nalepko namesto kljuke na desnih sprednjih vratih?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Včeraj sem srečal kar nekaj ljudi ... v bistvu skoraj naključno ... samo se ustaviš v gostilni, pa že kak znan pride sam od sebe mimo :)

V eni izmed garaž sem videl pravi zaklad :take_picture:

garac

včeraj: Markolin, Vinotoč, Gox, Jagoda, Frtiz
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Pyr0Beast

Citat od: ModelJT;107881Zeko kaj ma tista Activa neko nalepko namesto kljuke na desnih sprednjih vratih?

Cigoti probal vlomit :)
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

ModelJT

Ajej. Probali, pa jim ni uspelo upam.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Danes se je vinotoc s svojo gospo ustavil tudi v mojih krajih. Pogresali smo le Meharija. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

vinotoc

Citat od: dvorjan;107897Danes se je vinotoc s svojo gospo ustavil tudi v mojih krajih. Pogresali smo le Meharija. =)

O mater, še enaga tako lepega ji predstavim, pa bo začela hodit na srečanja.
Hm, a je mislila avto ali lastnika?
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Tiki

Včeraj okoli 10.45 sem v Višnji gori (proti LJ) srečal čarlija v trenutku ko ga je prehitevala cisterna, nato pa on njo...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005