Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Citat od: Citroenovc;102665@modeljt - Po moje sem te danes videl - ker je ena gospa s srebrno Xantio Break Exclusive čakala na enega ... pa se je pol en model ;-) not vsedel pa sta šla ...

Citroenovc, jaz sem pa tvojo boljšo polovico (spet) s rečal danes, se je odpeljala mimo s Xantio ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

@Zeko .. ne kontroliraj babe od drugih :)

(Lahko da hoče kam neopazno, pa jo takoj zašpecaš :))

Citroenovc

@Zeko - lepo :-) Pa modeljt jo je tudi (nevede) verjetno videl, ker je danes tudi ona bila pri Toniju.

@Gox - HEHE :emot112: :BigThumbs: si me nasmejal

@modeljt - ko si se ti v avto pokal, sva ravno s Tonijem proxio pri meni brala, tako da verjetnost, da bi me opazil, je zelo majhna ... je pa bil avto zunaj ograje, tik ob vhodu ...
OK

LP
Primož

ModelJT

Aha. Èe je bil avto siv c5, potem sem nekaj videl ko je nekdo notri sedel. Samo to sem samo tako na hitro.
[SIGPIC][/SIGPIC]

GSclub

danes malo po 13h na cesti proti Bledu srečal lepega modrega GS - Mezy?

ModelJT

Danes sem pa srečal kar veliko fac. Dvorjan, krtija, Jagoda, visar, garač, Lenko(sploh nisem vedel, da si ti), pa še koga pomoje.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dexterboy

Včeraj sem popoldan na poti v Veliko Mlačevo na obvoznici srečal eno belo Xantio, vozila jo je prav tako blondinka, potlej je pa bila parkirana pri Jerovšku Xantia break HDI modre barve, ki je potlej, ko sem šel ob 19h domov, ni bilo več na zunanji strani ograje?
Sta ti dve vozili naši člani, ju kdo pozna? Sploh je bila karavnka na prvi pogled zelo lepo ohranjena.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

ModelJT

Ko sem bil jaz tam sta v enem dnevu dve modri break HDi prišli. Obe sta mele tastare slovenske tablice, pa obe okoli 230k km, obe sta bile 98 letnik, pa obema se je hidravlika uscala.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Danes srečal Citroenovca in njegovega mlajšega brata, pa smo si skupaj ogledali zverino od BX-a! Hudo ;)!
Poleg tega sem še mal pofirbcat še do Jerovška, kjer sem srečal vse sorte osebje, ki pridno dela tudi med vikendom =)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dexterboy

@modeljt;si ti zaključil prakso ali pa še delaš pri Jerovšku?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Ex skrtov če se ne motim. Za telekomom v Kopru v petek.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

amipick

Še vedno skrtov,samo ga ima njegov kolega na trajni izposoji.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

ModelJT

Danes sem se srečal z visarjem, izvedel par zanimivih stvari in dobil njegovo knjigo "Naredi sam električno vozilo".
[SIGPIC][/SIGPIC]

saxovts

včeraj se je skozi žiri peljal zelen spaček furgon??? videt je bil obnovljen??