Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Včeraj nisem srečal Garača. V soboto sem pa srečal tega.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

grozny

Citat od: coyote;101994Ker imam dioptrijo, sem potreboval več časa, da razberem napis na tvojem avtu - na začetku obvoznice mi je to uspelo, zato sem te pustil naprej...:)

eh ni problem dioptrija-@Garač mi je poslal nalepko s premajhnim fontom. pa nič zato. tisti ki mora videt-vidi
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

ModelJT

Danes zjutraj okoli 7:45 srečal dijano kremne barve z rožicami pri šoli v Grosupljem.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Včeraj pa sem v Postojni srečal, modro DS-ko, PO registracije če se ne motim.

(parkirana pred trgovinami)

Zeko124

Citat od: modeljt;102223Danes zjutraj okoli 7:45 srečal dijano kremne barve z rožicami pri šoli v Grosupljem.

To bi pa že moral poznat! Sušo, LublanSKA, srečal jo boš pa še, to sigurno ;)! Aja, njeno ime je Dejzi! :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Danes se je pa tale (http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=98354&postcount=220) XM pripeljal na servis. Tisti ekranček zadaj je pa za DVD?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

@model - a ti delaš pri Jerovšku al kako?
OK

LP
Primož

ModelJT

Ja, sem na praksi. Še naslednji teden.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Citat od: modeljt;102223Danes zjutraj okoli 7:45 srečal dijano kremne barve z rožicami pri šoli v Grosupljem.

Khm rumenkastooranžna je, drgač sm bil pa jest ja.

Citroenovc

@modeljt - Po moje sem te danes videl - ker je ena gospa s srebrno Xantio Break Exclusive čakala na enega ... pa se je pol en model ;-) not vsedel pa sta šla ...
OK

LP
Primož

ModelJT

Ja pol si pa sigurno lahko samo mene videl. Kje si pa stal? Sej če  bi vedel kako zgledaš, bi te še opazil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dexterboy

@modeljt; ja kako dolgo pa že delaš pri Jerovšku? Jaz sem imel mojo na servisu še maja. Si imel takrat šolo ali si že šraufal v grosuplju?
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

ModelJT

Od 23. maja sem tam. Nekaj xantij je od takrat bilo. 23. sem šraufal zeleno 1.8 16v (al je bla pa 2.0 16v), je bila tvoja?
[SIGPIC][/SIGPIC]

dexterboy

Ne, moja je bila prej pa še rdeče barve, PO registracija, predelana na plin (štofeljc na blatniku), nalepke o krvodajalskih akcijah zadaj, spredaj na šipi nalepka z deteljico in cifro 02 od turističnega rejlija... teško, da mojo zgrešiš, je edina taka.

Ali boš tam tudi ostal ali pa je to samo začasno opravilo. Ker trije moji sodelavci redno servisirajo pri Jerovšku. Dela nikoli ne zmanjka, ampak, mislim, da si to že sam okusil na svoji koži :-)
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

ModelJT

Sem samo na praksi, še tale teden. Ja, dela pa ne zmanjka. Èe je pa slučajno že vse narejeno (se skor na zgodi) pa je še več ko 15 min do konca, ti pa še kej druzga dajo z delat.
[SIGPIC][/SIGPIC]