Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lenko

Danes boljše pogledal. Citroennovc ima prav. Je Citroen.

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

visar

______/\\______
______/\\______

Lenko

Danes srečal Visarja na Vrhniki pri predsedniku CKS in v živo videl Emobil. Res super zadeva. Na kratko smo pogledali tudi pod pokrov. Najbolj od vsega pa me je avto presenetil s pospeški pri speljevanju. Super zadevica.
LP

garac

Danes sem pred bolnišnico na Golniku opazil napačno parkiran  modrozelen XP LJ-center. No, pred menoj ga je že opazil tudi komunlni redar, ki je v času mojega prihoda ravno slikal. Sicer je tudi redar bil v prekršku in parkiral na obračališču avtobusa, ampak on pač lahko ane?
A je bil kdo izmed vas ta srečnež?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mato

Danes v Kopru srečal sivega pujsa. Malo pred ravbarkomando pa prehitel tegale lomaxa.

Lenko

Tole z Lomaxom je bil Vinko iz sekcije Vrhnika.

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Zadnje desno kolo pa ima že zgleda nekaj nagiba, če dobro vidim, bo treba ležaje pa osovino menjat.

peter skala

Danes sem pred OBIjem videl enga zalo lepo phranjenega/poštimanega/ pujsa ,belo rdeče barve.Predelan v avtodom.Ej so bli pa Citroenarji res pred časom.Drugim se še sanjal najbrž ni,kaj je to uporaben kombi.Celo žena,ki jo oldiji/razen mene/ niti pod razno ne zanimajo,si ga je z zanimanjem ogledala.

To je pa res paša za oči.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

janez

Kerje že to... Vinko se mi zdi. KAr se mene tiče je bil on prvi , ki se je pojavi s Pujsom na srečanjih in EDINI do sedaj, ki ga je res orng zrihtal. Vsi ostali kar se mne tiče iščejo mehke hruške pa jamrajo kak so vredni pa dragi pujsi. Jagoda in Gorča sicer sedaj to teorijo teptata 100 na uro. Sam vsi ostali pa kar se mne tiče...

grozny

pa sem ujeu eno lepo Žabo. mož je bil verjetno na špricerju na balinplacu, ker so ble šipe spuščene, isti večer me je pa "zasledoval" Koprski Pujs od Lucije pa do Izole-pol sem mu na obvoznici zbežal :)
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

vsx

Je bil kdo s foruma danes 29.5, malo pred 11.uro na relaciji Sevnica - Krško ?
Bela X2 Break, s prikolico, LJ***** ?

LP

coyote

Citat od: grozny;101876pa sem ujeu eno lepo Žabo. mož je bil verjetno na špricerju na balinplacu, ker so ble šipe spuščene, isti večer me je pa "zasledoval" Koprski Pujs od Lucije pa do Izole-pol sem mu na obvoznici zbežal :)

Ta žaba je med starejšimi registriranimi pri nas (menda l.64). Ker imam dioptrijo, sem potreboval več časa, da razberem napis na tvojem avtu - na začetku obvoznice mi je to uspelo, zato sem te pustil naprej...:)
FAST & FURIOUS ??
SLOW & CURIOUS !!

andraž

Žaba je poznana, lastnik je tudi na forumu.