Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Danes v Kopru na parkirišču opazil svetlo zelenega DAKa s strešnim prtljažnikom. :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gigo

Kratka mala šetnja z mojo po Kopru. Vmes pa zagledali še..  Zeko je tvoja?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Zeko124

Nep, je pa enaka z izjemo barve notranjosti: ).

mislim da sem tega zadnjic videl pri Jerovsku, nekaj jih je z LJ center tablami.: )
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

rsm23

Ta bi znala biti od tajnika FRI - vsaj po zadnjih treh cifrah tablice mi deluje tako.

gigo

Skrta danes vidu na Koprškem Citroenu. Izmenjala par besed. Lepo ga blo vidt po dolgem času. ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

skrt3

Srecal gigota na koprskem citroenu :) oba sva nadaljevala svojo pot z zalostnim pogledom, ker nisva nic kupila :)

ModelJT

Pravkar videl GAja (verjetno) temnomodre barve (se mi zdi, je bila tema) s sprednjim levim blatnikom druge barve (svetlo modra?) na nadvozu čez avtocesto v Polju. Peljal pa je v smeri Fužin.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Danes v svojem domačem kraju opazil zlato Xantio prve serije.

Občutek je bil nekako takšen, kot če bi videl dinozavra.

www.keramika-genorio.si

rsm23

Pred kako uro sem enega temno-sivega CX dizla srečal v Kosezah.
Zjutraj sem pa sivega CX kravana s KP tablami, po kakšnem mesecu, spet videl na njegovem stalnem mestu.

Citat od: Gox;176229Tega sem opazil v Seči .. prej je bil vedno en drug avto v tej "hišici" :)
Tale je pa izgleda zdaj naprodaj: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8222838

Tiki

Nekje okoli Loga pri Sevnici srečal čarlija z rumenimi žarometi... Po tablici sodeč bi rekel da je bil Lenko...?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Lenko

Res je. Danes sem malo pretegnil krake. Šlo brez težav, kaj drugega tudi ni pričakovati.
A si bil na glavni cesti ali kje od strani? Eden mi je sicer blendal, ampak sem mislil, da je tistemu za mano, ki je mel zelo visoko luči nastavljene.  
Krog CE-LJ-NM-Èrnomelj-NM-KK-CE. Za uvod sezone sem naredil slabih 350 km.
LP

Tiki

Nasproti sem se peljal (rdeč nissan terrano)...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Lenko

Nisem opazil. Upam, da se drugič srečamo kje tako, da lahko kako rečemo.

ModelJT

Danes videl bordo rdeč Xm serije 1 z zlatimi litimi feltnami in tovorno prikolico. Parkiran na pločniku zraven Petrola v Zalogu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

GSclub

Citat od: ModelJT;179173Pravkar videl GAja (verjetno) temnomodre barve (se mi zdi, je bila tema) s sprednjim levim blatnikom druge barve (svetlo modra?) na nadvozu čez avtocesto v Polju. Peljal pa je v smeri Fužin.

temno zelen GSA z svetlo modrim blatnikom in jaz v njem...