Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

Citat od: Jogador;175714Jaz sem se pa danes zjutraj malo prehiteval na Lj obvoznici z enim super srebrnim Xm-om CE registracije s kljuko namontirano, mogoče Pubi?

Jap...zagotovo...AHOJ:emot44:...srebrna Xantia, ane...

Jogador

Citat od: pubi2cv;175820Jap...zagotovo...AHOJ:emot44:...srebrna Xantia, ane...

Jap, tista z udrtim blatnikom:Hammer3:

Super Xm, sem skoraj vrat izpahnil, ko sem ga zijal:emot112:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

Danes okoli 7:35 zjutraj sem na avtocesti Lj. - Grosuplje v smeri Lj. videl belo viso z rumenimi žarnicami. Verjetno sušo?

Pa tegale pacienta sem pri Jerovšku opazil. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Ja, dons sm bil pozen.

Èak, 35 čez. To je blo že bolj prot Lj, a? K spelu sm - se mi zdi - sedemnajst čez...

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Citroenovc

Citat od: ModelJT;175966Pa tegale pacienta sem pri Jerovšku opazil. :)

Tudi tisti zraven je od soforumaša pa ga nisi porajtal ... Pa tako veeeeliiiiiik avto je ;)
OK

LP
Primož

rsm23

Po lučen zgleda tisti zraven kot bi bil XM Break....

ModelJT

Ja je Xm break 2.1 td. Èigav je pa ne bi vedel.
[SIGPIC][/SIGPIC]

rsm23

gigo

Citat od: ModelJT;175966Danes okoli 7:35 zjutraj sem na avtocesti Lj. - Grosuplje v smeri Lj. videl belo viso z rumenimi žarnicami. Verjetno sušo?

Pa tegale pacienta sem pri Jerovšku opazil. :)

Ja, sm zapelu jo k Tonyu ker je začela bit vsa mokra noter ;) ha ha Zmankovat je začelo hladilne kar pomeni pečica. Plasirka je dobila ganz  novo pa še nekaj malenkosti kot so nov končnik, ter nova plošča kontaktov z zadnji luči. Stara je prerjavela na kontaktih pa sem nonstop brusil z dremlom. Zdej pa sem mel zadosti in zamenjal z novo.

Naslednji mesec še jermeni in vodna pumpa ter nov izpušni sistem pa je dobra za nekaj časa.:funny34d:

Kilometrov na števcu 216k in še vedno čudovita.:BigThumbs:

.. aja spet sem s kolenom odlomil stikalo za premikanje zunanjega sovoznikovega ogledala. Èe se komu valja od Xsare MK1 ali MK2 naj mi piše na mejl al na ZS.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

GSclub

Citat od: rsm23;176040Mislim, da je ta od GSclub-a ;)

ja, to je moj lubek :) imel kar nekaj posegov: menjava jermenov, vodne pumpe, jermenice, obnovljena dizelska črpalka, zavorne ploščice in še kaj...

Gox

Včeraj v KP zvečer vidu mariborskega CX Break :)

Zeko124

Danes v Štorjah srečal eno čudno ekipo, pa sestavljali so nek še bolj čuden avto... ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

Tega sem opazil v Seči .. prej je bil vedno en drug avto v tej "hišici" :)

garac

zeko, sem videl včeraj v šotorjah ene čudne plehe od amita al kaj že, ekipa pa je bila ok
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/