Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

V Sl Bistrici bel GS super 1.3 kp registracija. Na alu felnah. Z lastnkkom spregovoril par besed
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Gox

andraž

Se mi po sliki zdi, da ni več tako negovan kot je bil.

mirchi

Dalec od gega kar je bil. Zvok ma pa pravi. Tak zdrav. Se pa vidi ,da je vsak dan v uporabi.

MSrougeZX

Mi je še zdaj žal za tem...dokler ga je imel superca v rokah je bil v odlični kondiciji.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gigo

Mali Zonta ga uporablja kot avto za vsak dan in ne kot diamantek v vitrini kot nekateri.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

ModelJT

Danes sem pa tega opazil v Zalogu. Vozil ga je starejši gospod. Je pa dizel, verjetno 2.1 TD.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

ModelJT

Citat od: mirchi;175224Enka karavan...slinim se.

Je pa to isti kot takrat, ko si rekel da naj bi bil to bivši tikijev.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Ce ma popackano haubo verjetno je.

mirchi

Danes v Sl.Bistrici opazil zelenega xma mk2 s tastarimi lj tablami pa alu platisci serije 1 zgledal je dober.

rsm23

Da nisi slučajno tegale videl. Drugega zelenega mk2 s starimi tablami še nisem zasledil v LJ.

ModelJT

Danes sem pa tega xma opazil nasproti leka.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Jaz sem se pa danes zjutraj malo prehiteval na Lj obvoznici z enim super srebrnim Xm-om CE registracije s kljuko namontirano, mogoče Pubi?
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Zeko124

v ponedeljek (včeraj) se je na glavni postaji v Kopru takorekoč mimo mene pripeljal na prvi pogled soliden svetlo moder Ami8 Break, stare KP tablice, vozil pa ga je starejši gospod, pozna kdo?

Sicer pa večkrat opažam tudi sivega spačka IT porekla (žmigavci na prednjih blatnikih) parkiranega na parkirišču v KP, na ulici pa me je danes ustavil Simon iz CKS :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si