Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Danes me je Pubi s svojim XMom prehitel okoli 15.30 na Štajerski AC. Se mi zdi da je bilo nekje pri Trojanah.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Citat od: Jogador;180316Jaz pa včeraj na trojanah opazil zelenega mislim da je bil Spaček Furgon (ali pa akadiana/dak, sem samo od daleč videl rit) z KR registrsko, prav kulsko je izgledal =)

On zmer @gunca po cesti...

Jogador

Danes me je pa spet @pubi prehitel s svojim DC avionom, samo me gotovo ni opazil, odkar sem izdal dve strešici in se vozim s kačo in križem po cesti =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

pubi2cv

DC avion dnevno leti na liniji štajerska/žabarska regija :emot12:

skrt3

Xantia in C5ka na sezanskem koncu. Prislo do blagovne zamenjave: blenda za avtoradio za xantio za 6x lasko :) upam, da bom cez vikend ze zmontiral. Gregor, na zdravje :)

Zeko124

Danes sem se na kosilo v Izolo peljal KO CAR :BigThumbs:! In sicer v GS Pallasu. Sem skontal, zakaj se Èojko tako slini za njim ;).

Hvala Mezyju :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

upam, da je bil pravilno odveden davek
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Še boš moral čez ene dva tedna še enkrat in boš videl, kako se je peljati kot KRALJ. Ti je povedal za najnovejšo porabo?

Zeko124

Citat od: Èojko;181602Še boš moral čez ene dva tedna še enkrat in boš videl, kako se je peljati kot KRALJ. Ti je povedal za najnovejšo porabo?

Ni me toliko fascinirala poraba, kot sama splošna ohranjenost avta in seveda tudi sama vožnja, seveda z odprtim strešnim oknom. Poraba z 5 pr. je menda liter nižja od prejšnje :).

V glavnem, svetovno!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Zadnjič sem videl tvojega amija. Nasvet: Èe se imaš kaj rad ga čimprej pozabi in raje poišči enega zelo dobrega GS (so še skriti) ter ga porihtaj. Za pol manj denarja se boš vozil kot z Mezyijevim čez dva tedna ko bo imel še zamenjane trde prednje kugle.

Zeko124

GS - odpade, drug Ami - odpade. Ja, je ogromno še dela na moji mrcini. Ampak enkrat bo. Kar sem mislim da že ene 100ič napisal že samo ta mesec. Ne zastopim, kako se ima folk stalno veselje tako ponavljat.

Verjami, da ga nisi zastonj videl, tam kjer je zdaj. pa če si videl še pripadajoče dele, ki so na/v njemu in si jih v glavi poskušal umestit tam, kjer bodo še letošnje poletje, zadeva niti ne zgleda tako grozna.

www.keramika-genorio.si

Čojko

Citat od: Zeko124;181615Ne zastopim, kako se ima folk stalno veselje tako ponavljat.

Morda pa zato, ker je folk že imel kakšno lastno izušnjo z obnovo, ve kaj to pomeni tako delovno, finančno, kot psihično in ti želi le dobro.

Zeko124

Vsekakor. Ampak sem ze pred obnovo vedel v kaj se podajam in se na to tudi pripravil bolj ali manj. Nisem jezen zdaj nate osebno ampak ze tako imam precej problemov s samim projektom in res ne potrebujem se dodatnega rusenja morale.

www.keramika-genorio.si

Jogador

No danes pa za bežigradom srečal eno živo oranžno diano s precej mrkim gospodom za volanom, CE registracije.
Aja, pa zadnji levi blatnik je bil spodaj malo rjavo "pobarvan" =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Lenko

Videno v Berlinu. Acadyane v panoramskem muzeju na Check point Charlie, CX na cesti. Poleg tega sem videl še enega spačka ki je vozil poroko (spredaj na pokrovu šopek), enega charlestona v slabem stanju zapuščenega ob avtocesti in eno DS. Žal sem bil za slednje 3 prepozen, da bi jih slikal.