Hdi 2.0

Začel/a peter skala, April 19, 2007, 09:03:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

peter skala

hej ne mi dajat soli na rano.makino dobim šele jutri popoldan.potem se tri dni seveda ne slišimo ,ma k je treba vse probat.pa ženo en krog odpelat.pa ?e bo po sre?i ?e ta??o povozit.no pa smo tam to so me?ani ob?utki ,?e se ti ta??a ubije s tvojim novim avtom.ne moreš biti samo vesel pa tudi čist srečen ne.

ok.?e eno podvprašanje.
a je res kaj razlike med dizli petrola ,omv ali agipovim.kao da je petrol katastrofa,pa je po va?ih izku?njah kaj na tem
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

michoBX

Na petrolu je bilo nekaj časa kritično, pa so se potem malo popravili(problem je bil pri dizlih s comonn rail(skupni vod) tehnologijo vbrizga(Hdi, CDTi, dCi...)

Nekaj razlike torej je - izogibaj se predvsem starih petrolovih ?rpalk (problem je voda in usedline)

Mislim, da te na OMWju ne bodo razo?arali, kako je z agipom pa nevem.
Hja, dougcajt mi je ja...

garac

Micho v tvojih koncih je nafta slaba kar na večino črpalkah
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

V poljanski dolini je najboljša v BRODEH; V g.vasi in v ?ireh pa je polom. Sam in vse kar jih poznam - tankamo v ?k.Loki ali v Spodnji Idriji(OMW).

Tankaj kjer je črpalka obremenjena - pomeni da dobiš fri?no nafto/bencin...
Hja, dougcajt mi je ja...

peter skala

no  pa smo ga .prpeljal domov,Našega piksija.torej upam da nam, bo slučil kot je treba .otro?ke bolezni je po moje ?e prebolu zdaj naj bo pa dec kot ?e šika.mal se je treba ?e navadit na sklopko pa stikala pa to ampak sej bo.mal zoprna je pa res komandna plošča.je danes lepo son?ek sijal jaz pa ne vidim noi? pa toliko stvari je treba pogledat. se bom pa pono? vozil v službo pa počakal  na ?iht.zvečer pa počakam na temo.ma k se zajebavam

hvala vsem za nasvete pa pomoč,se sli?mo,?e sploh ?e bi bil kakšen problem.pa sej ga ne bo.
?e vedno sem odprt za kakšen namig o servisu  al pa fušarju v lublan ali okolici

lepo vožnjo ?e naprej

garac

Uraden servis okol LJ Merlak Drenov Gri?, Jerov?ek Grosuplje, Jenko Cerklje na gorenjskem
[SIGPIC][/SIGPIC]  

hadei

Zdaj pa ?e fotoaparat v roke in na delo.....pričakujemo kakšno fotografijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

SimonP

?estitke ob nakupu in veliko sre?nih km:emot112:

hadei

"Lenuh"...malo poslikaj in komentiraj kako si zadovoljen/nezadovoljen z vozilom.
Ccccc.......
[SIGPIC][/SIGPIC]

peter skala

dragi hadei in ostali

ne mislit da sem pa sedaj pozabil na vas oziroma na citroenarja,le časa malo manjka.
zaenkrat sem z nakupom zadovoljen.naj omenim da sem visok skoraj dva metra in v avtu najdem čisto soliden polo?aj za vožnjo.to je ok.

prevozil sem okoli 600 km in sem navdu?en nad porabo.ta sicer ni tako minimalna kot pišejo nekateri/5 l/a zelo solidna,vsaj v primerjavi z prej?nim avtom je ?eja ob?utno,ampak res ob?utno manjša.to je zelo ok.

prostora v avtu je res veliko da ne re?em ogromno,sploh ?e upoštevam zunanje mere.to je zelo ok.

celo jaz ki imam zelo malo posluha in sem dokaj hitro zadovoljen z ropotanjem glasbe,sem malo razo?aran nad kakovostjo zvo?nikov,a o tem sem bil obve??en od članov foruma.tako da to ni presene?enje.to je malo manj ok,a ne življensko pomembno.tako da pogojni ok.

mislim da je na komandni plošči pod stikali za ventilacijo pregorela vsaj ena ?arnica.tudi tipki za odpirenje oken nista osvetleni/ne vem a je to normalno/
to zopet ni ravno ok,a spet ni zelo narobe.

jutri grem testirat amortizerje na amzs,imam občutek kod da so zadnji malo glasni.naprimer v bolj počasni vožnji po mestu ,slišim zadnjo premo.saj zvok ni hud a nekoliko mote?,bom poizkusil morda kakšnega drugega pablota,da slišim razliko.malo mi je čudno saj je ja francoz,a ne.

imam pa eno vprašanje.
pri vklopu luči se osvetlitev armature zmanjša.ok to je normalno.ampak a se da to izničiti.kakšen elektrižar to zna narditi,ali so to preveliki posegi.saj za ponoči se da uravnavati osvetlitev tudi z dodatnim stikalom za osvetlitev pod armaturo a ne.kako je s tem ,?e imate kaj izku?enj.

slike pridejo,je pa sredrne barve,brez alu plati??,a zelo sexi.
zanimivo pa je koliko jih sedaj opazim na cesti.kot ,da bi jih bilo v enem tednu 3 x ve? kot prej ko sem ga sam vozil.

hvala za kritiko,ampak res redno pregledam nove zedeve tako da tudi ?e se ne javim sem poleg.ko bom imel pa ka izku?enj bom pa nasvete rade volje delil z ljudmi,ki jih bo kaj zanimalo,saj vem kako dobro je bilo meni brati namige,ko sem prvič vprašal za pomoč in nasvete.

sre?no vožnjo vsem.   peter skala

hadei

OK, vsaj nekaj. Pa lepo, da si zadovoljen z avtom....in upam, da boš ?e do naaaaadaljnega.

Tisto z osvetlitvijo armaturke pa je isto pri meni. In tudi meni je mote?e. ?e posebej, ko je sonce.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bisnen

Odsvetljitev armaturne plošče re?i? tako, da ti vklopijo avtomatsko pri?iganje luči. Potem, ko se pri?gejo luči ostane armaturna plošča osvetljena na maksimum, ne dela pa osvetljitev centralne konzole.

peter skala

za bisnena

kaj si mislil s tem ti vklučijo avtomatsko pri?iganje luči.a je to fizi?en poseg ali računalniški program,

za vse ki berete,ne se smejat,vprašam ?e sem pa ljubljan?an

hadei

Koliko mi je XANDREJ razložil je, da ti vklopijo nek proxi, kjer ti potem kratke luči nonstop svetijo. Tako kot imajo RENAULT. Pa? ne rabiš obračat gumba. Poseg pa traje 2 minuti. Tako je razložil.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Proxia je računalniškia zadeva. Program oz tester, ki ga uporabljajo c serviserji.
[SIGPIC][/SIGPIC]