Vanclee Emmet - Mungo

Začel/a janez, Oktober 30, 2010, 09:18:24 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Complimenti Maestro Janez!
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Citat od: garac;87917tole pa je narejeno, kot je se zagre! Upam, da bodo tudi ostali svoje delo opravili, kot si ga ti! Bravo!

Garač... ni strahu. Avto bo fenomenalen. Danes sem bil na delovnem obisku. Nesel sem nekaj potrebnih delov in malo sem montiral. Prvi vtis... Zelo so se potrudili iz tistih ostankov narediti pravo mrcino. Vsa zvita plastika popravljena, enkratno pripravljen in obarvan, vsa tesnila nova,... ni kaj ni. V planu je nekak do  začetka januarja na probno vožnjo peljat Vancleeja.

Barva mu zelo paše, v živo je še lepša. Je citroenova sam nismo ugotovili od katerega avta.

Evo par slik...

janez

... Vanclee...

... :BigThumbs:

.

dyfan

Sem mislil, da bo samo mehanika 1A, pa vidim, da bo kompletno "nov".
Tak je rezultat, če majstri skupaj stopijo. Bravo!:emot112:
Barva - a niso bili včasih tudi Amiji v tej barvi?

LP
Lep pozdrav!

janez

Ja, enkraten bo tale avto...

Amiji ? Malo bolj vojaške barve so bili. Matej ima enega...

Zeko124

@dyfan mi je snel z jezika, izgleda podobno kot one prve "osmice", letnika 69, ki jo je imel moj foter.

super zgleda!:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

vinotoc

O jebenti, res je dober!
To pa je res nekaj posebnega! Sedaj sem tudi pregledal dostopne informacije na netu. Res je, to je že avto za vsak dan. Lastniku pa želim srečne kilometre in obilo užitka!
LP vinotoc.

pubi2cv

Lepo super. Bi rad tole žvau videl v živo, me prav zanima:BigThumbs:

Zeko124

(ja, saj vem da je neumno vprašanje): Keža, kako pa tale menjalnik funkcionira? 4+R kot vsi?

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Jebemtiš, saj bo praktično nov!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Ja res bo nov. Zeko tokrat pa ni neumno vprašanje... Res ima zanimivo menjalnik speljan. Menjalnik je normalen, Ročica pa ima v kabini vago. Èe ne veš shemo se ne premakneš v pravo smer. Prestavo so zrcalne . Sej mi je kazal pa zdajle glih točno ne bi znal razložit. Naslednji teden po praznikih grem tja pomagat sestavljat in otroške bolezni odpravljat in ga bom tudi zapeljal na probno vožnjo. Pa takrat napišem kak deluje.

andraž

A potem gre ročica ravno zrcalno od klasike?

janez

janez

Odpravljali smo porodne krče... danes je bila probna vožnja...

http://www.youtube.com/user/2cvak350

Bom zjutraj par slik naložil...

vinotoc

Bravo!
Pa poljakinja v zadnjem kadru :)! Pa na šnavcerja pazite!!!!! (Dašenka?)
Èestitke tebi in seveda lastniku!
LP vinotoc.