Pozicijske žarnice

Začel/a gregorijus, September 15, 2010, 08:34:27 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gregorijus

A je že kdo sprobal Philipsove Blue Vision pozicije?

Philips Blue Vision H6W / 434 halogen are the advance solution for sidelights that match the colour temperature of HID (High Intensity Discharge) and H1, H4 and H7 extra white lamps.

Now made out of blue glass rather than the blue coating to make the bulbs last even longer.

Benefits

•3400 Kelvin
•Cooler and bluer light
•Quartz glass construction - safe to use with plastic lenses
•Fully 'E' Marked and road legal
•12v 6w

Cena je 20€ za dve žarnice in baje svetijo zelo belo proti navadnim žarnicam?!?

alesz

Citatbaje svetijo zelo belo proti navadnim žarnicam?!?
C5 ll  ima že v osnovi halogenske žarnice za parkirne luči.......in so bistveno svetlejše kot navadne naprimer pri C5 l.

gregorijus

Citat od: alesz;81703C5 ll  ima že v osnovi halogenske žarnice za parkirne luči.......in so bistveno svetlejše kot navadne naprimer pri C5 l.

ja halogenske že, sam svetijo pa rumeno! Kombinacija ksenon in te navadne rumene pozicije je pa mal tak-tak.
Zato sprašujem če je kdo že sprobu te Philipsove, ki baje svetijo belo-modro!?!

Xandrej

Jaz jih imam noter. ni neke razlike sta p mi držali točno pol leta... oz. obe dam naenkrat noter pa ko prva crkne menjam obe... To je tudi pogruntavščina citroena... Ima ša tisto plasiko v luči rumeno tak, da ni razlike skoraj. Je pa češko lepe belo modre xenonke pa to sraje rumeno zgoraj!:BigThumbs:

gregorijus

Citat od: Xandrej;81722Je pa češko lepe belo modre xenonke pa to sraje rumeno zgoraj!:BigThumbs:

:emot112: Točno to pravim, sej bi dal tistih 20€, sam če ni neke hude razlike pol je pač k**c

gregorijus

Evo, rešil sem te grde luči. Pri Superstreli sem naročil nadomestne LED žarnice in rezultat je osupljiv.

Prepričajte se sami......

Xandrej

Kere si to nabavil? Javlja noter, da je hin? Res lepo zgleda... Prva liga!!! Jaz tudi to mel!:BigThumbs: Pa jih vgasne ali svetijo še en čas ko je avto zaklenjen pa vse pogasnjeno?

Xandrej

ModelJT

Lepe ledice. Sem že mislu, ko sm od daleč pogledu, da je serija 5 bmw hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

gregorijus

Evo tele sm jst vzel
http://www.superstrela.com/content/bax9s-9l-12v
:BigThumbs:

Notri ne javi nobene napake, je pa res, da ko avto ugasneš še kakšno minutko rahlo brlijo, ampak to je enako kot pri 3 zavorni luči (pri karavanu).

Xandrej

Zakaj pa nisi vzel one kao H6? a ne pol pa ne... Ko nekaj še sveti pol naprej to mene moti ful...

Gox

http://www.superstrela.com/content/t20-7440-3hp-12v

Kaj pa mislite o tej varianti? Ima 3 led notter, poraba piše 4,5W ... torej skoraj kot navadna 5W pozicija ... tako da avto verjetno z njo ne bi smel imeti problemov.

gregorijus

Citat od: Xandrej;91309Zakaj pa nisi vzel one kao H6?

Ker tiste, ki jih ti gledaš dejansko niso H6, to so samo njihove oznake. Poglej kakšno podnožje mora imeti žarnica pa ti bo jasno.

Citat od: Xandrej;91309Ko nekaj še sveti pol naprej to mene moti ful...

Zadeva tako malo sveti, da dejansko ni moteče (vsekakor manj kot rumene pozicije).

gregorijus

Citat od: Gox;91312http://www.superstrela.com/content/t20-7440-3hp-12v

Kaj pa mislite o tej varianti? Ima 3 led notter, poraba piše 4,5W ... torej skoraj kot navadna 5W pozicija ... tako da avto verjetno z njo ne bi smel imeti problemov.

Nisem prepričan če tvoja teorija drži? Nekje sem bral, da 1W pri LED ni enako kot 1W pri halogenski žarnici

Gox

Hmm, 1W bi verjetno mogu bit 1W v vsakem primeru, saj je to enota.

Jaz sem na DS3 probal italijanske LED 1W pozicije, pa ne delajo. Samo utripajo z zmanjšano močjo.