Spačkarski "jesenc"

Začel/a garac, September 14, 2010, 05:57:31 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lenko

Fotografija gostišča Prah. V petek smo tam še naredili postanek, pa v soboto je imelo tam predsedstvo sestanek.

janez

... še dobro da sem trezen šel spat in so mi "klikeri" delali 100 na uro ko sem se zbudil...

Kaj naj rečem... danes je lep nov sončen dan. Ta vikend so ljudje doživeli velik hudega in veliko škode jim je narava naredila. Je pač tak. Zdaj bo potrebno vse to zrihtat. Sej bo, ljudje se slej ko prej postavijo nazaj na noge in v utečene tirnice življenja.

Jaz osebno sem doživel neprijetno iskušnjo. Na tem srečanju sem praznoval dvajseto obletnico kar sem prvega spačka kupil in začel z njim živet, hodit na srečanja ,se družit z drugimi spačkarji. V prepričanju ,da si pomagamo en drugemu v nuji in tudi jaz sem pomagal neštetokrat v teh letih drugim (pa pustimo na stran to ,da pač delam te avte za preživetje) sem živel do včeraj. Včeraj sem spoznal ,da sem nepomemben. Da lahko preživim dalje samo po tistem znanem reku "Uzdaj se u svoje kljuse." .

V svoje znanje, iskušnje in svojo Dijano.

Od sedaj naprej bo vse drugače, verjetno sem rabil takšno "streznitev".

.

andraž

Kot kaže se je tudi v tej družbi pojavila tipična slovenska zgodba "samo za svojo rit" in si jo doživel zelo konkretno.

garac

No zdaj si 200% trezen. Mene je streznitev doletela že prej.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

@Gaši, kaj pa je v tebi pustilo tako žlindro?
Kak je moj kolega rekel enkrat meni ''kje so ljudje so pizdarije''

janez

Citat od: garac;82022No zdaj si 200% trezen. Mene je streznitev doletela že prej.

Ja Gaši... sam komu naj pa sedaj še zaupam ?

Citroenovc

Citat od: janez;82025Ja Gaši... sam komu naj pa sedaj še zaupam ?

Sebi.
Tako je to.

Dobrodošel med treznimi.
OK

LP
Primož

janez

... ja, sej to sem včeraj spoznal.  :BigThumbs:

bizi

Keža mislim da te ni nobeden tam zanalašč pustu.Jaz sem šel v drugi koloni,pol ure za prvo in je trajal petnajs minut da so že drugič obveščali da se umaknemo.Zgleda da si po nesrečnem naklučju ven padu.
P.s.Pa tudi nobene panike ni bilo da bi mogli reševati svoje riti.
bizi

janez

... ja, ampak čez štiri ure sem pa bil v drugačni situaciji in zdajle ko premlevam vse skupaj... imam dost spačkarjev, scene, "prijatlov", znancev in grem stran od tega v bodoče.

poslal sem tudi email in upam ,da ga bodo dobili predsedniki sekcij in ostali člani preko njih. Vsak si naj misli svoje kaj in kako, jaz imam dost.

lp Janez

vsx

Ne zagovarjam nikogar - organizator je poznal situacijo in nedopustno je, da je kdorkoli ostal na prireditvenem prostoru.

Tako neodgovorno se ne prireja nobenih prireditev !

Janezovo jezo in razočaranje popolnoma razumem in res je imel veliko srečo, saj se je peljal po področju, kjer bi lahko tudi ...

LP

garac

Fantje ne pretiravat no!
Spomnim se, da je na brežiškem srečanju pred leti izstrelilo pevca z odra, da so osmojenega odpeljali v bolnišnico, da je pred leti padel v Krko mužotov spaček, da se je pred leti na srečanju (murska sobota) ex član "mesni" zlomil nogo, da se je na vrhniškem raidu prevrnil voznik s svojim spačkom, da se je po prednovoltnem žuru (vr) prevrnil šofer xantie, da si je roko zlomil na nizozenskem fric, da so se gorenjci enkrat v koloni zaleteli, ko so se vozili po stranskih ulicah vozili, da jih ne najde policaj, da se je mesni prevrnil z diano ko se je vračal z vršiča, da je v kanegri padel z balkona, enako kasneje levc, da si je pred kratkim porihtal avto in roko bizi...da so gorenjci vlekli avte iz blata.
No Mesnija sem še sam enkrat vozil v bolnišnico Rakičan...

Èe bi bilo tako, potem je klub res jako neodgovoren, kaj vse se je zgodilo? Mislim, da klub nima veze s početjem posameznika in za dejanja članov ne more biti odgovoren.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

Ja klub res ni kriv za to da imam trden spanec... Ampak vse to kar si naštel, so in smo pomagali po svojih najboljših močeh. Ne rečem , če bi bil sam nekje stran od vseh parkiran. Tak pa se je več ali manj vsaj pol kolone odpeljalo mimo moje dijane.

Nema veze, jaz ne bom pozabu in kot sem napisal v mailu... vsak si naj misli svoje.

garac

To moje osebno mnenje, član kluba nisem že dolgo. Družim se z vrhničani in kar nekaj jih lahko štejem za prijatelje, prijetne in poštene dekleta in fante.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lovro

Mogoče bi bilo dobro razmisliti, da za take situacije organizator srečanja določi kakaga (treznega) člana, ki bo skrbel, da bodo res vsi zapustili prizorišče, da ne bo kake škode zaradi poplave, plazu, požara in posledično slabe volje.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)