LHM-katero znamko uporabljate?

Začel/a superca13, Avgust 31, 2010, 07:13:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Mene pa zanima, kateri LHM uporabljate v svojem vozilu in kako ste kaj zadovoljni, izkušnje, razlike?
Total, Bendix, Ina...?
Zadnej čase opažam, da so v trgovinah večinoma Bendixove piksne ;)

LP
Superca13

andraž

Totalov LHM. Nimam pripomb. Inin je tudi o.k. Ostali predvsem italjanski "ponaredki" naj nebi bili tako dobri.

sop

vendno sem uporabljal samo total in nisem experimentiral.
mam se en liter doma LHM+ ki je ostala od X1 - ce kdo rabi mu podarim.

gule

Ino uporabljam v Amiju, saj je cenovno ugodna, pa še proizvajalec jo priporoča...

superca13

Sam recimo uporabljam ali Total ali Berndix. Ne opazim kake razlike.
Ine pa še nisem uporabljal.

rok.si

Jaz sem enkrat na eni lokalni črpalki dobil nek italijanski LHM, ki je smrdel po žveplu kot olje za menjalnik. Tega ne bom nikdar več kupil, vse ostalo pa je čisto okej, tudi INA - med znamkami jaz že ne opazim razlike.

gule

Je pa lepa zelena barva, prav prijetna za oči...

gule

Citat od: gule;80582Je pa lepa zelena barva, prav prijetna za oči...

še slika...:take_picture:

gigo

Po izkušnjah lahko povem, da je med ino in totalom skoraj isti šmorn. Razlike se ne opazi v vožnji. Mogoče je ob dolivanju v rezervar LHM-a razvidno, da je Totalov malce bolj viskozen. Kar se tiče pa cene je zmagovalec Ina sam kaj ko že redko dobiš na črpalkah v na krasu. Ponavadi se je našel na omv-jevih policah tudi njihov LHM sam kaj ko so ga prenehali izdelovat.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

zlikovski

Prejšnjič sem na OMW-ju kupil LHM, ko sva se z Majk-om potepala.

superca13

Malo prej sem ga gledal na Petrolu, Ina lhm, nekaj malega čez 7 eur/liter. Total lhm plus je 9,3 eur v lokalni avtotrgovini, bendix pa 10,9 eur.

touster

Tukaj v lokalni trgovini z avtodeli je Totalov lhm tudi okrog 7 eurov, tako da se ne splača eksperimentirat.

LuCit

INA nimam pripomb, tako kot pravi @gule priporoča proizvajalec. Do sedaj sem INA LHM uporabljal v DS-ki, CX-u, XM-u, BX-u in sedaj v GS-u in ni bilo težav.

andraž

LuCitm kaj pa si naredil z obema DS-oma? Èe ni skrivnost.

LuCit

Prvega sem prodal(kupil sodelavec), drugi je pa šel nazaj od kjer je prišel več pa ne bom govoril.