LHM-katero znamko uporabljate?

Začel/a superca13, Avgust 31, 2010, 07:13:09 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jogador

Da malo oživim temo, slučajno sem našel na polici v eni avtotrgovini Elf-ov LHM, ga kdo pozna, kakšne izkušnje? Nekih 8€/L...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

gule

A ni Total kupil Elf? Pol je to isto...

vsx

Kupi Total na pooblaščencu cca 10,50€/L.
Ne kompliciraj pri 5€ prihranka.

LP

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jogador

Saj se ne gre za 5€, res mi ni blo jasno, od kdaj elf dela lhm, kšn reno na hidravliki? =)
Èe so pa pod totalom je pa verjetno itak isto, samo bom vseeno raje total vzel, ziher je ziher.
"Watch this..."

GSclub

IFHS naj bi bil popolnoma enak, kot Total in je okr. 20-30% cenejši. uporabljam ga že kakih 5 let.

Jogador

Ha, našel sem Total lhm za 8,50€ na liter, in še v Lj je.:BigThumbs:
"Watch this..."

dexterboy

Za vse, ki tega še ne veste, je Elf prešel pod okrilje Totala. Kdaj in kako se je to zgodilo ne bi vedel, tudi nisem raziskoval, mogoče bi @dvorjan vedel kaj več o tem, drugače pa povprašajte strica gugla. Je pa tako, @Jogador, da LHM ne boš menjaval kot ostala olja in šparati pri teh par evrih na časovno daljši rok mogoče res ni smiselno. Je pa to, seveda, tvoja odločitev in te nikakor ne silim, kaj moraš kupiti. Predvidevam pa, da je to za tvojo blondinko in glede na to, da je pri xantiji LHM zadolžen za podvozje, zavore in volan, mogoče res ni smiselno dajati najcenejše varijante. Ampak, kot sem že poudaril; naredi, kar je zate prav, mi bomo pa to spoštovali...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

Jogador

Citat od: dexterboy;119939Za vse, ki tega še ne veste, je Elf prešel pod okrilje Totala. Kdaj in kako se je to zgodilo ne bi vedel, tudi nisem raziskoval, mogoče bi @dvorjan vedel kaj več o tem, drugače pa povprašajte strica gugla. Je pa tako, @Jogador, da LHM ne boš menjaval kot ostala olja in šparati pri teh par evrih na časovno daljši rok mogoče res ni smiselno. Je pa to, seveda, tvoja odločitev in te nikakor ne silim, kaj moraš kupiti. Predvidevam pa, da je to za tvojo blondinko in glede na to, da je pri xantiji LHM zadolžen za podvozje, zavore in volan, mogoče res ni smiselno dajati najcenejše varijante. Ampak, kot sem že poudaril; naredi, kar je zate prav, mi bomo pa to spoštovali...

Je že Total LHM v garaži:BigThumbs:

Tisto je bilo zgolj informativno vprašanje bilo, ker me je presenetil Elf-ov lhm:argue1:
Se pa povsem strinjam, da če šparaš na bremzah in podvozju (tu zraven dam sam še gume obvezno) prišparaš samo do hudih problemov, je pa zdravje več vredno kot par eurčkov.
"Watch this..."