Reševanje nekdajnega ponosa Citroena

Začel/a Xandrej, Avgust 13, 2010, 10:24:48 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

No včeraj smo se s pubeci zbrali in rešili 3 XM-e... 2 avta sta kompletna in eden je po 5 letih stanja pod nastreškom sprve kresnil drugega nismo matrali, tretji pa je že v škatlah. Vsi trije so 3.0 V6 in vsi so kompletni. Avtomobili bodo prva pomoč za naše 3 ki bodo na cesti. V teh dneh, mesecih gredo v dela in skrbno bodo spravljeni. 3x Diravi, vsi senzorji, računalnki, šipe, vrate, luči, elektrika vse vse vse... Vglavnem drugi teden se začne, gedore, getribe, rorcange party. Ostale bodo le šasije in deli ki niso uporabni. Imamo 3 kompletne notranjosti. Tisti ki je brez strednjega odbijača ima 82 000 prevoženih, oni drugi pa 160 000, tretji pa ne vemo... Nekaj slikic iz včerajšnega podviga... vglavnem specializirali se bomo za XM-e.

- kresnil, malo kadi prvo se je dvignil brez problema, nato pri čakanu na avtovleko očitno zaštekal zadnji regulator, se ni več dvignil pol... Ima pa usnjeno notranjost.

- drugemu manjka le sprednji odbijač. notranjost kot iz trgovne. Ta je navdno oblazinjenje.

Xandrej

Ko smo avto naložili smo z avtovleko šli napumpat gume, da je lepo zgledal. Le škrbast je bil... No delov imamo mi trije zaekrat zelo dovolj. :BigThumbs:

Zeko124

Huh, ma ta prvi zelo lep zgleda, ga je skoraj škoda za dele!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

superca13

Super akcijo smo izpeljali :)
Rešili smo jih v tem pogledu, da ne bodo romali v prešo temveč da bodo njihovi deli še naprej delovali v naših 4-ih lepih šestakih ;)
Kateri XM je primeren za dele in kateri ne, pa vemo mi zelo zelo dobro ;)

Sedaj pa veselo na delo! :)

LP
Superca13

Zeko124

superca, to vam popolnoma verjamem da veste, rekel sem izgleda :p
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

So kake prednje luči za dobot, pa da so kolko tolko vredu, da ni notranja parabula že ''oksidirana'' pa zadnji levo luč?

superca13

Žal deli niso naprodaj. 4-je lastniki zapuščenčkov imamo vsak najmanj enega XM-a, ki bodo morda kdaj ravno to potrebovali.

LP
superca13

Xandrej

Ker smo 4 lastniki teh lepotcev so vsi deli namenjeli le nam... Tak, da žal. Zaenkrat smo se dogovorili, da nebomo prodali ničesar. Brez zamere.

:BigThumbs:

andraž

mirchi

Pa upam,da bomo vaše avte videli tudi kdaj na cesti,ne samo v garaži.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Xandrej

Naši avti so v polnem zagonu rihtanja... pri mojem so še samo malenkosti. (roba je doma), izpušni sistem zaščita podvozja pa vse... Drugo leto Maja je na cesti. Pri Superci13 bo enako, tretji pa je itak najlepši kaj sem jih kdaj v življenju videl poleg prekrasnega CX-a GTI ... Ta dva avta pa sta v piko (v nulo)!

:BigThumbs:

Xandrej

Citat od: andraž;79257Kje in kako ste jih pa našli?

Ha to je pa res čisto naključje... Telefon. Ej stari si videl že ti tam pa tam stoji en taki avto ko ga maš ti, a res? Gremo gledat... Huh lep deli enak motor itd itd.. usnje noter... Pravim onemu daj grema okoli hiše v hecu mogoče še kje kaki leži... In res evo ga drugega, lastnik je imel še tretjega pa še en kup delov, novih rabljenih vglavem terna! Včasih je pač sreča!

zlikovski

@Xandrej ni panike, vprašat pa ni greh ;)
Lepo zrihtajte.
Upam da nebojo kje na dežju naprej gnili.

Zeko124

Citat od: zlikovski;79267@Xandrej ni panike, vprašat pa ni greh ;)
Lepo zrihtajte.
Upam da nebojo kje na dežju naprej gnili.

točno to vprašanje me muči, kam mislite dat vse to?

Fajn rihtajte:BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Èe bi brali gredo vsi v dele. V roku 1 meseca so pospravljeni. Vrjemite pa tudi, da imamo za avte dovolj prostora. Šaije in ostalo kaj bo neuporabno pa v reciklažo oz. na surovino. :BigThumbs: