Dvorjanov 2CV6

Začel/a dvorjan, Julij 21, 2010, 10:52:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Citat od: dvorjan;78349Evo, danes narocil 4 komade pnevmatik Nankang CX668 135 R15 73T BSW prek gume-direkt. Ko pridejo, zmontiramo in porocam, kako se obnesejo.

Koliko stanejo?

Zeko124

super dvorjan... Pa glede na tvoje ugotovitve se odločim za menjavo. Sem uvidel, glede na to, kolk me pride sama obnova avta nima smisla na gumah šparat.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: Zeko124;78367super dvorjan... Pa glede na tvoje ugotovitve se odločim za menjavo. Sem uvidel, glede na to, kolk me pride sama obnova avta nima smisla na gumah šparat.

Èe sem jaz na 34 let starih gumah prepotoval 4 države in naredil več kot 3000 km se ti ni treba sekirati po domači vasi voziti s tvojimi starimi za začetek...aja. pa še ena je imela guto in se je zračnica malo videla...:funny34d:

dvorjan

Citat od: gule;78363Koliko stanejo?

4x 34€ = 136€ z dostavo do domacih vrat.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Takole, pa se malo foto utrinkov iz vikend izleta ...

dvorjan

Zeko124

Vse slike so super, ma ona črno-bela je fenomenalna!!!

Lepo videt tak oveselje ob vožnji! Naj traja! ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: dvorjan;783704x 34€ = 136€ z dostavo do domacih vrat.

Isto kot sem ih jaz plačal pred skoraj dvema letoma:BigThumbs:i

Lovro

Ja, na slikah oz. po nasmešku na obrazu se prav vidi, kako uživaš!
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gigo

Lahko bi poklical ko si bil že v mojih krajih. Ti je pa naredu zelo lepe fotografije.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dvorjan

Citat od: gigo;78384Lahko bi poklical ko si bil že v mojih krajih.

Ves da nimam tvoje telefonske, samo Skype. =( Pa saj pridem se dol po dolini, nic bat. =)

dvorjan

Takole, vceraj popoldan so prisle gume ... Za petek lovim vulkanizerja, da se bomo cez vikend ze vozili kot je treba. =)

sivipas

sam to niso tiste nankang, ki imajo šaro podobno michelinu? jaz sem jih tudi naročil, včeraj. kolk je pri tebi trajala dostava?

dvorjan

Citat od: sivipas;78769sam to niso tiste nankang, ki imajo šaro podobno michelinu? jaz sem jih tudi naročil, včeraj. kolk je pri tebi trajala dostava?

Cakal sem nanje 5 dni, s tem da je bil vmes vikend. Super hitra dostava, ce racunas, da so prisle iz Nemcije v Bovec.

DOT gum je 0210, torej januar 2010, licno zapakirane po dve skupaj. Made in P.R.C. (ali æajniz, po domace, hehe).

Glede profila, imajo kar tri vecje kanale, tako da mislim, da bodo tudi za po dezju kar v redu, mogoce se celo bolj kot po suhem - bom videl, ce bo profil zvijalo ...

Vulkanizer danes ni imel casa, bom videl, kako bo jutri, sicer pa prej ali slej bodo montirane in bom porocal, kako se obnesejo.

Markolin

Citat od: dvorjan;78386Ves da nimam tvoje telefonske, samo Skype. =( Pa saj pridem se dol po dolini, nic bat. =)

Pismu tudi mimo moje vasi si šel, pa da se nisi oglasil, ni lepo, ni lepo.