Dvorjanov 2CV6

Začel/a dvorjan, Julij 21, 2010, 10:52:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Na dan drzavnega praznika pa sva odrinila na Cesko. Ze na Sentilju sva na bencinski crpalki opazila nekaj zanimivega. Gospod z rdecim spackom le-tega tudi prodaja. Malce smo poklepetali, sledilo je preverjanje tlaka v pnevmatikah in gaaaaaaaas na avtocesto.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Po drsanju po avstrijskih avtocestah s tempom med 80 in 120 km/h sva obrnila 1000 km in v objektiv ujela se en par v starodobniku angleskega porekla.

dvorjan

Se par utrinkov iz ceskega podezelja ...

dvorjan

In naposled glavni razlog, zakaj sva pravzaprav sla na Cesko. Voznja hitrih in dragih avtomobilov. Dobra ura z Nissan GT-R po tamkajsnjem letaliscu in okolici pricara nasmeh na obraz.

Do 280 km/h sem se pogledal na stevec, potem sem pa raje iskal tocko zaviranja. =)

dvorjan

Pa se malo fotk andrenalinskega uzitka pred nadaljevanjem poti.

zlikovski

dvorjan

Nato sva jo mahnila se v Plzen, kjer naju je pridno pral dez, tako da so ogledi kulturnih znamenitosti odpadli, ceprav sva se ze temeljito pripravila na degustacijo lokalnih znamenitosti. =)

Se nadaljuje ...

2sv

zgleda da si imel superrrrrr izlet me pa nekaj zanima kako ali na kakšen način je pa možno da si uspel vozit take mrcine na češkem

dvorjan

Citat od: 2sv;139314zgleda da si imel superrrrrr izlet me pa nekaj zanima kako ali na kakšen način je pa možno da si uspel vozit take mrcine na češkem

Pa na kolektiva.net je bila neka akcija, v kateri si kupil kupon za polurno voznjo teh mrcin. Vsteta sta bila tudi dve nocitvi z zajtrkom v hotelu, tako da ni bilo kaj razmisljat, samo kupit.

V bistvu sva imela res sreco, saj sva na Cesko prisla na dan praznika sredi tedna (zaradi velikega povprasevanja so imeli vse vikende ze vnaprej rezervirane). Tako sva imela 1 dan hotel povsem zase, naslednji dan pa neomejen bowling, savno, whirpool, edino bazen je bil zal "out of order".

Lovro

Simpatičen izlet, sploh pa, če greš s Spakom, a ne? Èe bi šel s kakim vsakodnevnim avtom, bi sicer  bilo nekoliko udobneje, vendar pol manj zanimivo...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Jaz sem tudi tisto gledal pa nisem imel kandidata, da bi šel z mano želel pa sem si 20 minut ferrarija peljat... Wiiiii

lepo nisan mora letet ko svina!

janez

Dvorjan... Spaček počiva ?

dvorjan

Aha. V Bovcu se gre "zimsko spanje". Cim skopni sneg in bo kak soncen dan pa ga bom verjetno pretegnil z izletom na Vrsic. Vem, da ne bo navdusen, a nazaj grede mu bo ze prijalo. =)

dvorjan

Jutro, dan.

Danes sem zverino obudil iz zimskega spanja. Vidim, da ni prav nic spremenila svojih navad. Vzig je uspel sele v 4. poskusu, potem pa ni bilo vec tezav, naredila 15 km, da se malo pretegne, saj jo danes caka se pot v prestolnico, pa tehnicni ... Ne bo casa za spomladansko utrujenost. =)

dvorjan

Zavarovanje placano, tehnicni opravljen, registracija opravljena. Za 20€/mesec je spacek dobil dovoljenje, da se eno leto radira slovenske ceste. =)