Dvorjanov 2CV6

Začel/a dvorjan, Julij 21, 2010, 10:52:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lenko

Kaj pa servis. A si že zamenjal olje, filtre,...

dvorjan

Citat od: Lenko;155225Kaj pa servis. A si že zamenjal olje, filtre,...

Servis je imel manj kot 4000 km nazaj. Se kak mesec se bom vozil, potem pa servis ... Bo pa menjava olja verjetno prej kot v letu dni, tako da vse lepo in prav.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

A to imaš registriranega kot normalen avto?'

dvorjan

Citat od: gule;155264A to imaš registriranega kot normalen avto?'

Drzi. Ni starodobnik, je enakovreden drugi plocevini, ki se kotali po nasih cestah.

dvorjan

Evo, danes opravljen servis, zamenjana olje in filter. Dolito olje v menjalnik. Namazani bolcni. Zategnjen kak vijak ali trije. Gume premenjane spredaj/zadaj.

Jutri pa novim dogodivscinam naproti v BiH. =)

dvorjan

Aja, pa tudi 12V vticnica je sanirana (en "lot" je spustil), tako da sedaj navigacija in polnilec telefona spet delujeta. Jupi.

Lenko

zlikovski

Pa še čik si boš lahko nažgal ;)

andraž

Enkrat je moj 2cv skoraj gorel zaradi te vtičnice. Je bilo kot da bi imel dimno bombo v avtu. Imam zdaj tako narejeno z vmesno varovalko, da lahko zagori samo 3 cm žice.

dvorjan

Citat od: zlikovski;161960Pa še čik si boš lahko nažgal ;)

Ne bom, ker ni vzigalnik, temvec je namenjen samo priklopu elektronskih naprav ...

janez

Meni je lani vtičnica skurila pol napeljave od DAKa... pa samo hladilnik je bil priklopljen...

OK...

... sem sam bil kriv, ker sem na brzino zvezal pa zeznu kup stvari... pa kr neki kabli so dol viseli , pa hladilnik je bil star pa iz hofera, pa ...

Zezam... Dvorjan, ti pa kar en cigaretlajter not vtakni pa ... do bosne maš glih dve škatle čikov pokurjene...

Nič, fajn se imej na srečanju. Meni letos ni šans ... šef ne pusti :)

janez

Ravno sem se spomnil... Dvorjan, si kaj razmišljal o tistih zadnjih zavornih ceveh ? Da te spomnim... so fejst dotrajane pa da ne boš ostal brez zadnjih zavor na Spaki.

dvorjan

@janez:
Ej, nisem razmisljal, ampak lepo, da me spomnis. Ko bos imel kaj casa, mi prosim naredi en predracun ...

janez

dvorjan

Zdaj poleti jo s spackom prakticno vsak teden mahneva na kaksen izlet v okolico Ljubljane. Tako se je letos st. prevozenih km ze dvignilo nad 1500, pa se se nikamor res dalec nisem odpravil. =)

Ta teden je bila na vrsti soteska Pekel, ki je zaradi delovnih nalog na Pomladanskem srecanju nisem videl. No, tokrat sem vse nadoknadil, naredil cel krog mimo vseh slapov pa se na Hudicev zob sem se povzpel. Seveda v dobri druzbi.