Dvorjanov 2CV6

Začel/a dvorjan, Julij 21, 2010, 10:52:37 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Evo, sem ga peljal en krog (13 km), vzgal v tretje, ocitno mu celotedensko stanje v garazi ni bilo vsec. Jutri bo bolj zadovoljen, ko bosta na vrsti pranje in tankanje. Potem pa mogoce se en izlet na Vrsic. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Hudica, mesec pa pol nisem zapeljal spacka. Ne vem, ali je bolj bolelo njega ali mene. No, danes sva naredila 42 km in za tistih nekaj preostalih turistov bila prava atrakcija, saj so nama mahali, naju slikali ... no, njega bolj kot mene. =) Ker bom tudi oktobra precej po svetu, bom moral izkoristiti prav vsako priloznost za voznjo ...

dvorjan

In se drzim svoje namere. Danes sva zapeljala babico po okoliskih krajih, v 30 km voznje so naju obkrozali pretezno motoristi, ki jih je kot listja in trave. Vozijo pa skrajno nespametno, saj gredo "stara jajca" prehitevat tudi v nepregledne ovinke. In to velja tako za "nase" kot tudi tujce ... Ko se je nasproti pripeljala policijska "kibla", je bil celih 15 sekund mir. =)

garac

Aja, dvorjan, saj potem pa vozijo tako kot ti.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Citat od: garac;111124Aja, dvorjan, saj potem pa vozijo tako kot ti.

Nak, jaz pri prehitevanju poskusam priti cim prej mimo prehitevanega, ne pa kot oni, ki mencajo in se odlocajo, nato pa manever izvedejo, ko je ze vse prakticno prepozno.

dvorjan

Takole, danes je bil dan D. Po skoraj dveh mesecih stanja v garazi je celo mene skrbelo, ce bo spak se vzgal. Ampak je zarohnel, v cetrtem poskusu. In tako sva sla, najprej preverit tlak v gumah, po druzbo in direkt na Vrsic. Zal sem imel s seboj samo telefon, tako da bodo slike s telefonom zvecer, ampak 75 kilometrov je danes junasko prestal. Gretje dela, vsaj dokler se vozis pod 60 km/h, potem ze zunanjega zraka pride toliko v kabino, da se iznici. =)

dvorjan

Evo, se par obljubljenih fotk.

dvorjan

gule

Lepe slike...lepo dekle...fajn avto, kaj češ boljšega...snega ni...super! Aja...je bilo kaj za spit in za pod zob?

dvorjan

Pa se dve zimski za konec ...

Drugic bom pa sam sebe v piscal brcnil, ce ne bom vzel postenega fotoaparata s seboj, prisezem.

dvorjan

Citat od: gule;116111Lepe slike...lepo dekle...fajn avto, kaj češ boljšega...snega ni...super! Aja...je bilo kaj za spit in za pod zob?

Malica je bila pred odhodom, pa kosilo ob prihodu domov. Vmes pa tona svezega zraka. =)

Bom pa vedel za drugic, da vzamem dva sendvica pa en termus s seboj, pa se gre eno urico na sprehod proti Slemenovi spici. Seveda ce ne bo prej zima snega vrgla.

gule

Zeko124

Dvorjan, super izlet in vprašanjce: Why the f*ck si ne vzameš 2 min časa in zmontiraš "ratkapo" na prednjo levo feltno? =)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

@zeko124: Ker okrasnega pokrova nimam, je odletel za cesto nekje v Franciji. =)

Gox

Eee, Dvorjan, zdej si me spomnu ... kje je maska, hočem novo masko videt :) :)

(Veš da mi je na koledarju dala dela tvoja maska, ko sem moral citro znak montirat, da ne pokvari slike :))