Amiji kar tako..

Začel/a Zeko124, Junij 30, 2010, 09:48:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

Pol se pa pel u mesto.
Prej vejo da si pršu v čezoceanju kot pa domača vas...

Jej-hata jej-hata

Zeko124

Citat od: sušo;135344Pol se pa pel u mesto.
Prej vejo da si pršu v čezoceanju kot pa domača vas...

Jej-hata jej-hata

Ja, so te zjagal ;). Se mi je zdel znan, nis nč reku, da si registriral spet :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyfan

@sušo bravo za lepo šestico.

Èe je še pod kožo tako urejen kot zunaj, potem kapo dol.
Všeč mi je tudi to, da je vse kot original,
da ni deformiran z raznim izživljanjem novodobnih in barvnih fantazij.
Ne vem, če se  motim: ali stoji desni brisalec malo previsoko ali ne?
Lep pozdrav!

sušo

Hm ne da je kot original ampak je original...
Tud barva je iz davnega "last summer of love"
Se ne sveti in šajna in zadnji desni blatnik je bolj bogi, drgač pa zelo fin. Ni mu brezveze ime 6Tica...

ModelJT

Da bo še tukaj na forumu slika.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Sušo, a bi mogoče ta 6-tka, kaj prikukala naslednji mesec do Banja Luke?

Mike666

Citat od: gule;135540Sušo, a bi mogoče ta 6-tka, kaj prikukala naslednji mesec do Banja Luke?

Lepo bi bilo in spodobilo se bi ;)

Zeko124

Znani Tomosov Break pa je pristal v našem koncu. Me je nanj opozoril kolega, da stoji pri lokalnem avtoelektričarju in sva ga danes s Tikijem šla pogledat.

Keža je lahko vesel da ga ni vzel, ker je auto obupen. Na hitroskupspacan in prepunktiran, zakitan čez in čez. Največja napaka, ki so jo "mojstri" naredili je to, da so vrata znotraj napacali z bitumnom celo kar čez tapeto in zaprli odtoke. Zadnja vrata že cvetijo do višine tapete z zunanje strani. Rob strehe prav tako zaprt z dihtmaso.

Stebri, nosilci... vse čudno spunktirano in verjetno slabo zaščiteno. Vse skupaj obilno zakitano in prepenzlano... Užas. Mašina sicer še kar nekako kresne, vendar se potisni ležaj dere ko zmešan, šalta se ko kakšen star TAM... v fedrih nekaj štoka (sliši se, kot da bi noter stala voda)... pragi tudi samo spodnji del spunktiran gor... Do šasije, gepeka in blatnikov nisem prišel ker je pretapicirano - prelimano najprej z izotekom in še s tepihom :argue1:

Vsaka čast :BigThumbs:!

Z avtoelektričarjem, ki je tudi sam imel svoj čas 2 Amija in ve, za kaj gre, sva rekla nekaj besed, lastniku pa sem pustil tudi svojo številko, da me ob priliki ali morebitnih okvarah pokliče...

Še slike...

www.keramika-genorio.si

sušo

Citat od: gule;135540Sušo, a bi mogoče ta 6-tka, kaj prikukala naslednji mesec do Banja Luke?

Mah fak. To je zato ker nisem vsak dan na forumu in pol vedno stisnem samo današnji prispevki. In pol gre tko mimo pol postov, ki se tičejo tudi al pa samo mene...
Drgač pa itak nebi prišel, ker smo bli drugje. Vseeno pa ostaja odprta možnost za naslednjič, kenede.

Xandrej

Ti tomosovi so že iz tovarne slabi prišli napram frnacoskim...

Zeko124

Citat od: Xandrej;141941Ti tomosovi so že iz tovarne slabi prišli napram frnacoskim...

Vozi ti francoski avto v takih pogojih, kot so zanj pri nas, pa da vidimo, kolk več bo ostalo od njega...

www.keramika-genorio.si

superca13

Citat od: Zeko124;141951Vozi ti francoski avto v takih pogojih, kot so zanj pri nas, pa da vidimo, kolk več bo ostalo od njega...

Ja izkušnje govorijo drugače.
Naši so bili v povpreču slabši od originalov, to je dejstvo. Ne vsi, velika večina pa.Cimos je bil blazno šlampast pri izdelavi, GA-ji so bili celo nepotopljeni, znotraj goli pleh brez vsega. Da lahko kaj takega sploh narediš, ne vem kaj so sploh razmišljali. Sramota.
Iste izkušnje smo imeli z dvema novima cimosovima dijanama...cca 3 leta in sta bili zreli za generalno kleparijo. Brez pretiranih km in nekih posebnih zimskih radosti.

Xandrej

Citat od: Zeko124;141951Vozi ti francoski avto v takih pogojih, kot so zanj pri nas, pa da vidimo, kolk več bo ostalo od njega...

Kaki pa so pogoji v franciji? Ali pa pri nas?

garac

Ja francoske alpe so bolj špicaste, kot naše!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/