Amiji kar tako..

Začel/a Zeko124, Junij 30, 2010, 09:48:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dami

Zeko, kaj boš pa na Avtonetu z rubriko "Ami". Menda ne prodajaš svojih zakladov.

Zeko124

Citat od: dami;98166Zeko, kaj boš pa na Avtonetu z rubriko "Ami". Menda ne prodajaš svojih zakladov.

(zaenkrat) ne, se mi pa fajn zdi, da ima svojo rubriko, če jo imata že Diana in spaček :).

Zaklad pa... kaj pa vem... za ene je mogoče to prava beseda, za druge pa žal samo še kupček rje.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

No Zeko, tele slike so pa tebi na čast, ker si končal 2. letnik. Vsaj upam da si ga, ker sklepam da je šola šla, glede na to da ni bilo takšnega teatra po forumu kot lani... :Hammer3:

Torej Ami 8, letnik 1972, v prvi barvi, s samo 27000 km. Sem ga malo peljal in je res več kot odličen! Peljal sem se z kar lepim številom pripadnikov serije A, pa nobeden ni tako lepo deloval kot ta. Se mu le pozna minimalna kilometrina in vestno vzdrževanje. Notranjost še diši, kot so dišali nekoč Amiji; sem se takoj spomnil na vonj našega... Sedeži so še originalni in vrhunsko ohranjeni, enako vse, kar se pločevine tiče, le na enem od zadnjih blatnikov je nekaj rje. Vrhunski primerek!

Lenko

Lep primerek po slikah sodeč. Sem ga gledal na netu. A slučano veš koliko je cena?

andraž

Nastavljena cena 3500 Eur, prodan za nekaj manj.

sušo

Ja teta ni hotla povedat kok je cena. Skoz je sam razlagala kje zavit dol z glavne ceste...
Pa je prletu en k je blizu doma pa je šel Ami. Prodajala ga je v Rušah se mi zdi al pa tm nekje blizu MB-ja.
Lep je ko slika. Upam da ga ma kdo k ve kaj ma...

2sv

ja ka ni bilo neki govora da je zeko neki druga kupil tukaj prinas v savinski dolini pa je potem kr nekako potihnilo  naj bi že spomladi povedal pa je kr pozabil ali si pa je slučajno spremislu

andraž

Tega ni kupil Zeko, ga ima nekdo, ki mu je kristalno jasno kaj ima. Zeko je pa res nekaj kupoval, če pa je kupil pa ne vem...

janez

Fajn so zaslužili... Sem klical pa mamka ni vedela zakaj kličem, pol je pa sine vskoču na telefon pa neki bluzu. Lej, če mi ne poveš cene, ne grem niti blizu.

Èe sem optimist bi reku ... lep je
Èe sem pesimist pa ne me spustit zraven, bi ziher našu malo morje lukenj... še zmeraj sem jih na takšnih avtih.

ami8

Tega pa sem slikal v nedeljo na letališču Moškanjci,ko so imeli srečanje starodobniki iz Dornave.

A.T.K

ami8

Ne poznam, ga po imenu,videl sem ga enkrat,ko se je pripeljal z amijem na pijačo v bife,kjer sva pila s kolegom in parkiral zraven naju.Pa seveda avto takrat,ko sem ga slikal.

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

bertl

Fantje a je še možno, da se kje kakšen tak najde? Se mi kar milo stori. S fotrovim letnik 71 smo naredil 400.000 pa je še kar delal ko urca. Na konc sem ga šenku enmu študentu za liter vinčka pa se je un še vozu. 3x sem celga dal narazen in preštrihu. To je blo kakšnih 18 let nazaj.

Mašinca je doživela eno brušenje, pa pol eno generalno celo, pa v menjalniku sem 2x menjal sinhron za 2. in 3. ker je zadaj dvojni ležaj velikokrat crknu tko, da sem iz kabine kar pokrov naredu, da se ga je dalo od znotraj menjat.

JUJ lepi cajti.

janez