Mnenje o chipiranju 2.2 HDI C5

Začel/a grega1982, Maj 29, 2010, 09:47:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grega1982

LEP POZDRAV..
IMAM C 5 2.2 HDI ORIGINAL VSE .
IMAM 164 000 KM IN IMAM MOŽNOST NADGRADNJE ZA 25%  VEÈ MOÈI Z CHIPOM.
ZBIRAM MNENJA LJUDI KI POZNAJO TA AGREGAT IN VAŠE MNENJE O TEH ZADEVAH NA CITOENIH.MOÈ BI PRIBLIŽNO DVIGNIL IZ 133 NA 160+ KM IN 314Nm  na 380Nm navora

hvala vsakomur za kakršenkoli komentar
:AngelPray::AngelPray:vožnja c5 vozila , zabava je fina

zlikovski

S tem boš tudi obremenil turbimo in menjalnik, tak da če boš čedno vozil to gre brez težav, če ga boš pa gnal, te zadeve nelaufajno pomojem glih, ti bo čez določen čas turbino pobralo, potem mogoče ampak res mogoče kaj z menjalnikom,,.....

mato

Neč se ne boj, če je turbina dobra bo delala še naprej. Samo k pravim majstrom pelji. Poznam veliko lastnikov,ki majo čipane avtomobile pa so naredl že čez 200,000 km pa še vedno delajo ko urca. Lp

dvorjan

Po chipanju izmed vseh vitalnih delov se najbolj trpita sklopka in vztrajnik, sam motor pa ima ze kot original dosti rezerve. Bos pa po chipanju mislil, da imas drug avtomobil ... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

parafly

Koga pa priporočate za čipanje 2.2dhi-ja?

mato

sl1

Jaz imam tudi z RSR dobre izkušnje - 2 VW so mi načipali in ni bilo nobenega problema.

c5 2.2 hdi

Lep pozdrav!
Sem že brskal po forumu in nisem nikjer zasledil podatka,ali je že kdo čipal c5 2,2HDI ,kakšen je bil rezultat in kje je storitev opravil.Vozim c5 letnik 04,ampak še vedni MK I,prevoženih pa ima 180000km.Avto je sicer redno servisiran,poraba zmerna(6,7-7,4),me pa moti pospeševanje pri nižjih obratih motorja,torej med 1500 in 2500.
Za odgovore se vam zahvaljujem.

c5 2.2 hdi

Jaz rabim več moči predusem za vleko prikolice,bi mi pa tudi sicer prav prišla,pa čeprav le občasno....prehitevanja in podobne zadeva.A res ni kakšnega tukaj s čipanim 2,2HDI motorjem?

grega1982

jest  sem ga čipal  z tako imenovanim  lažnjivčkem  - power box baje  da mam zdej  približno 155km in me je stalo 160€ in avto gre v primerjavi prej zdaj  ko raketa predvsem pospeški so odlični pozna se najbolj 150km/h -190km/h ima  res veliko več navora , vgrajenega imam 1 leto oz 45000km  sedaj imam 218000km brez problema.Imam 2.2hdi.2003  

sam tolk za info

grega1982

aja  poraba se mi je malo dvignila  cca 8l

dvorjan

Das cipat, ne pa uporabljat raznih P- in podobnih boxov, ki samo lazejo racunalniku. Pa tuner naj ne pretirava z navorom, zaradi sklopke in menjalnika, pa bo vse ok. In ko imas ze avto pri elektro mojstru, naj preveri se kaj pravi racunalnik na stanje sob. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

Kaj pa na take zadeve porece stric FAP?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

mato

Citat od: mirchi;117212Kaj pa na take zadeve porece stric FAP?

Stric fap pa malo prej reče dost mam.