Hladilnik vode za Saxo

Začel/a 2sv, Maj 18, 2010, 03:23:19 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

2sv

mene pa zanima če ima kdo hladilnik za saxoja 1.1 letnik 98 sem pa slišal da paše od ax-a a  kdo kaj več ve o tem   lp.

garac

včasih se bolj splača novega kupit, kot po odpadih al po oglasih spraševat, ker znajo biti dražji od novega. //www.silux.si
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

2sv

se bom pohzanimal koliko stane novi mogoče je res bolj pametno ker stari se tudi ne ve koliko časa bo še držal

hadei

Ne vem sicer kje si gledal, vendar ti priporočam to trgovino:
http://www.123avtodeli.si/

Stran se obnavlja in zato nimajo vsega napisanega. Pokliči na spodnjo številko in ti bo možakar takoj povedal, če imajo za tvoj avto.

041 837 667
[SIGPIC][/SIGPIC]

2sv

sem poklical možakarja pravi da bi se dalo dobitu tak da bom verjetno kar prinjemu novega naroču  hvala lp.:BigThumbs::BigThumbs:

hadei

Cena?!
Pa kava pri kelnarci zraven trgovine?!
[SIGPIC][/SIGPIC]

2sv

cena je okoli 70 e  za kavo pa ni problema sam nevem katero trgovino misliš

hadei

Mah...možakar je zajebant in pravi, ker ima tako nizko ceno, da morata še kavo spit pri "lepi kelnarci" v kafiču zraven njegove trgovine. Sem mislil, da je tudi tebi tako rekel.
[SIGPIC][/SIGPIC]

2sv

aja ne ni nič reku  zato te nisem razumel  drugače sem pa danes dobil še eno punudbo za 63 e  pa nič poštnine  bom še poročal kako bo z to ponudbo  lp.

dovi

za mojega 1.4 sem jaz naročil pri Silux-u sicer se vidi da ni Valeotov je pa 30€ cenejši. Aja preveri še za čep hladilnika, saj na mojega original ni pasal in sem spet nekaj iskal po odpadu.
No RiSk No FuN...:BigThumbs:

2sv

kako to misliš ka čepa ni zaraven novega hladilnika

2sv

danes sem dobil hladilnik  za 63e  in res ni čepa zraven ampak saj paše stari sem ga zmontiral sedaj pa moram  počakati da vidim ali bo sedaj ok.

dovi

Pri meni ni bilo čepa na novem hladilniku. Original čep ni pasal, ker ima ta hladilnik čep na navoj, original pa na konus oz. tako da zaskoči. Sem pa na odpadu dobil čep za 5€
No RiSk No FuN...:BigThumbs:

2sv

a mogoče kdo ve ka bi to bilo zamenjal sem hladilnik vode odzračil ampak je problem da se med vožnjo prižiga lučka za temparaturo ko pa odvijem čep na rastezni posodi  se dvigne nivo vode in se nato prižge ventilator in posledično ugasne lučka ka bi to lahko bilo če kdo ve  hvala za odgovore

hadei

Prezrači še enkrat. Vode ti ne gre okrog.
[SIGPIC][/SIGPIC]