Danes vozil

Začel/a Xandrej, Maj 12, 2010, 11:17:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

No danes sem prvič v življenju vozil žabo. Reskiral jo je Robi. ;)  Pa še ta bi naj bila najstarejša v SLO. 1963 letnik.  Prava boginja! Avto kot nov! Kak pa zadeva menja brzine... Ko moj avtomatik skoraj... Triptronik pravi! Uau še zdaj se celi pajtlam.

andraž

Zdaj veš kaj bo tvoj naslednji nakup...

Zeko124

Hehe, Andrej, zdaj ko si videl čemu se reče BOGINJA pa hiter xma prodat pa žabo kupit hehe! Tale je res krasna. Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Zeko, lahko pa ti doma predlagaš, da ti jo kupijo ÈE NAREDIŠ PRVI LETNIK BREZ TEŽAV. Te ne zaj....., šola je pomembna reč. Žaba pa tudi.

Zeko124

Andraž, kaj bi ti res rad, da končam na intenzivnem oddelku :P? Tud jaz resn mislim. Èe bom mel srečo mi bo foter plačal štrihanje =)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Zakaj pa intenzini oddelek?

superca13

Ta žaba je res enkratna ;)
Moje vozilo na poroki,  slabi 2 leti nazaj :)

LP
Superca13

andraž

Potem jo imaš v lepem spominu. Tudi jaz sem enkrat vozil poroko s svojo, je bilo pa po poroki zanimivo, da je bilo bistveno več zanimanja za Žabo kot pa za mladoporočenca.

Lovro

Oho sta peljala žabo na "sprehod". Saj je prav, da se jo malo razmiga, da ne bo revica stala.
Mora biti zanimivo voziti na tisti polavtomatski menjalnik. Katerokoli žabo sem do sedaj vozil, je namreč imela navadnega.

@Andraž
Pa kdo bo oddano babo ali pa desca gledal, pa še prijatelji in žlahta ju itak gledajo vsak dan. Žabo pa ne vidiš vsak dan, hehe - malo heca.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

Haha ja Andraž, razmisli zakaj recimo zatn ker žaba pride čez 10.000€, js bi pa itak mogu kao sam od sebe šolo rihtat hehehe

www.keramika-genorio.si

andraž

Vem, takšne nagrade dajejo starši samo totalno razvajenim mulcem in mulam, ki jim ni jasno, da je šolo pač treba končat.

Xandrej

Ja Andraž tak je to danes če boš 2 letnik naredil dobiš skuter, če tretji dobiš avto, ko pa maturo pa itak stanovanje ali pa hišo zgradimo... :Hammer3:

CitroDS

Opa andrej, si vozil pravi avto :BigThumbs:
Ta žaba mi je zelo všeč, pa rdeča notranjost je prfektna!
Ni mi pa sicer zdej jasno čigava je žaba oz od katerega Robija? Ali je od Marzidovška ali od Èebaška? Kot vem je od Èebaška, oziroma nazadnje ko sem jo jaz videl je bila od Èebaška.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

Zeko124

Andraž, jaz nisem ne eno ne drugo, torej deal je tak da če bp končam letnik lahko rihtam Amija (s svojim dnarjem, da se razumemo). Andrej, kok točn hoče Robi za tole žabo?

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Ne vem koliko ima ceno je pa eno izmed marzidovškovih lepotic. Ta pa je res lepa ko satan... Kolko pa ima ceno ap se bo resen kupec moral pogovorit z robijem... Je pa res lepa ko satan včeraj sem se zaljubil... :BigThumbs: